2777
2789
به نظرم جور در نمیاد!البته که من با شوهرم فقط در حد لفظی بعضی مواقع دعوا داریم اما همونم کلی دلخور م ...

فکرکنم وابستگی ناسالم باشه یا عشق بیمارگونه

به شانستم مونده دیگه طرف می بینی خوبه ولی همسرش دوستش نداره

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو تلویزیون دیدم که کارشناس مذهبی میگفت ، خودشم میگلت که به صلاح زنه. حتی اگه مثلا شوهرش ازش همبستری ...

کدوم شبکه و کدوم کارشناس؟؟؟؟ نمیشه همینجور بی منبع موجب نفرت از اسلام بشی و این وسط هم چند نفر نادان  باور کنن

نمیدونم والا علت این کار اون خانم ها رو.اما میدونم خیلی هاشون شرایط مقابله یا جدایی رو ندارن و بنا ب ...

من اگه بابام‌بفهمه شوهرم‌منو زده سالم‌نمیذارتش.

به پدر و مادرم نگفتم چون بابام مشکل قلبی و مالی داره.

بچم به عمش گفت چون کوچولوئه و از دهنش پریده وگرنه هیشکی نمیفهمید.

فقط پشت سرمون حرف میزنن.دردی دوا نمیکنن که

چجوری؟میدونم دوسم داره ولی چندین باااار دلمو بد شکونده.یبارش یه حرفایی که من و خودش و خانوادم میدونس ...

پیش مشاور برید درست میشه 

درکت میکنم دلت شکسته اما دلتو دریا کن برای همیشه به خاطر اون موضوع ببخشش و کینه نداشته باش

من اگه بابام‌بفهمه شوهرم‌منو زده سالم‌نمیذارتش.به پدر و مادرم نگفتم چون بابام مشکل قلبی و مالی داره. ...

دقیقا. هر کسی به دلیلی داره میسازه و میسوزه. کسی از دل کسی خبر نداره که چه آتیشی در جریانه اون تو

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پیش مشاور برید درست میشه درکت میکنم دلت شکسته اما دلتو دریا کن برای همیشه به خاطر اون موضوع ببخشش و ...

مشاور؟

میگه من روانی نیستم.مشکلی ندارم.

تازه راضی هم‌بشه پولش کجا بود.ولش کنی فقط خانوادشو دعوت کنه بندازه سر من،خودش بره سرکار

خب دیگه عزیزم معلومه، قبل از خیانت کار شدنش ک همش خونه نمیموند بامن وقت نمیگذروند مگه کم اونم وقتایی ...

کلاس های همسرداری مومنانه آقای حسینی داخل ایتا شرکت کن ان شاالله زندگیت درست میشه

کتک🤯🤯🤯🤯 به امام حسین یه جوری میزدم دهنش پر خون بشه کاری میکردم شبا کابوسمووو ببینه کاری میکردم ب ...

چند سالته؟

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
کلاس های همسرداری مومنانه آقای حسینی داخل ایتا شرکت کن ان شاالله زندگیت درست میشه

ممنون عزیزم برام دعا کن ی بچه کوچولو دارم یکی از دلایل نرفتنم هم داشتن بچس حتی اگه بتونم پا روی دلم بزارم پا روی بچم نمیتونم بزارم و برم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

2810