2777
2789
عزیزم به هیچ عنوان قضاوت نکن من خودم دو سال طلاق گرفتم سن زیادی ام ندارم،برای خیانت اول طلاق گرفتم و ...

الان من چه قضاوتی کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفتم کسی که طلاق بگیره بده؟؟؟؟؟؟

گفتم الکی نگید چرا اجازه میدید کتک بخورید؟ طرف اجازه نمیگیره. متن رو درست بخونید

الان من چه قضاوتی کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفتم کسی که طلاق بگیره بده؟؟؟؟؟؟گفتم الکی نگید چرا اجازه میدید کتک ب ...

خود درگیری مزمن دارید از بس کتک خوردید

من بحث رو ادامه نمیدم شما انگار تشنج میکنید عزیزم اخه من این همه تایپ کردم اومدی کلمه قضاوت رو بهانه گرفتی،بیخیال همینجا دیگه ادامه ندیم ممنون میشم🙏🏻✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زن پسرعموی همسرم یعنی روز خوش نداره از دست خیانت وکتکای شوهرش یه بار انقد کتکش زد که کل در و دیوار ا ...

الان اوضاش چجوره؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
2805
الان اوضاش چجوره؟

همونجوری خودش خرج زندگیشونو میده یعنی شوهرشم کار میکنه ولی خودش کل زندگیو میچرخونه چندتا شغل داره

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
دعوا نمک زندگیح😂 فقط مراقب باشین شور نشه

تا پستتو دیدم کاربریتو چک کردم دیدم بلهههه یه مرده عوضی فقط میتونه این کامنته مریضو بزاره

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
قشنگ گفتی

و باز چک کردم دیدم اع تو هم یه مرد عوضی ای که تاییدش کردی 

شیطان عذابید درواقع

امیدوارم نابودشید

و باز چک کردم دیدم اع تو هم یه مرد عوضی ای که تاییدش کردی شیطان عذابید درواقعامیدوارم نابودشید

شیطان بودنم عرضه میخواد. فحش نده

🇩🇪__ ‌متعهدددددد🕷چرا درخواست میدی گل؟ با کسی‌ ‌شوخی‌ ‌ندارم ‌

کسیکه باوجود کتک هنوز طرفو دوس داره نه خله نه احمقه نه بدبخته نه بی اعتماد بنفس هرکی این حرفارو به ا ...

چیچی؟؟؟؟این خزعبلات چیه

من کارمیکه چیچیو میدم؟

پای زندگیت ؟!! چه زندگی؟!! اون اگه میخواستت ک میزدت ! چه جالبه افردادی مث تو که با ازدواج خودشونو صا ...

اتفاقی پیامت رو خوندم و‌رد شدم ولی فکرم موند که چرا اینجوری میگی ؟؟؟

یعنی چی ؟؟؟ 

زندگی‌ کیه پس؟ هر کسی داره برای زندگیش تلاش میکنه؟ صرفا بخاطره اینکه حالا به هر دلیلی مجبوره زندگی کنه ، لایق این نیست که این زندگی رو‌برای خودش بدونه؟؟؟

عجباااا

شایدم من منظورت رو‌متوجه نشدم؟ 

خیلی تعجب کردم !!

زندگی همینه ی روز خوشی یه روز ناخوشی ....

هر کسی هم امکان عصبی شدن و‌ درگیری داره...

٫والا مادر بچه رو‌میزنه چه برسه به مردا که اگر بری رو اعصابش نمیتونه خودش رو‌کنترل کنه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

حالا هم عیبی ندارهمیتونی تخمک اهدایی بگیری اگر حساسی به شوهرتم نگوآخرش بچه تو شکم خودت بزرگ میشهوقتی ...

نمیشه به شوهرم نگم باید اون بیاد رضایت نامه امضا کنه انشا الله که هر چی خیره همون بشه

شیطان بودنم عرضه میخواد. فحش نده

نه عرضه نمیخواد

یه ذات کثیف میخواد که بازهم تو ب دست اوردنش خوده طرف نقش نداشته

به ارث رسیده✌️☺️

2810