2777
2789
عنوان

بابام ی مردنیه کاش بمیره راحت شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 83 پست
حتمن درسته خونه ب امنیت میشه هر روز چن. نفر بیا ن من ..... بهتز از اینه هر لحطه عذاب داشته باشمنگو ا ...

باشه بددهنه ولی وقتی رفت و یتیم شدی میفهمی دنیا دست کیه

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
شهر. ما کوچیک

اونا که روستایی بودن مث خودم

چه خواستگارایی که اومدن خونشون با فکر اینکه دختر یکی دیگست و بدون خواستگاری کردن برگشتن رفتن،چه عذاب هایی که این دخترا نکشیدن تو خونه پدر

خدا هم جواب صبرشونو داد خدایی تاحالا ندیدم ونشنیدم به باباشون روبرو فحش بدن،بااینکه مرده خیلی بددهنه

پشتش میگن کاش بمیره مادرمون خلاص شه ازش

اونا که روستایی بودن مث خودمچه خواستگارایی که اومدن خونشون با فکر اینکه دختر یکی دیگست و بدون خواستگ ...

منم فحش نمیدم فقط امروز گفتم چقدر تربیت شما ایراد داره 

کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش
اونا که روستایی بودن مث خودمچه خواستگارایی که اومدن خونشون با فکر اینکه دختر یکی دیگست و بدون خواستگ ...

وقتی خواستگار میومد پدره حسادت میکرد اره؟

کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش
باشه این حرفات هیچ وقت یادت نره باشه؟

تو انگار هیچی از این دنیا نمیفهمی...امیدوارم یروزی سرت بیاد تا بفهمی چه عذابی داره مرد بد تو خونه باشه چه دردو عزابی داره

فکردی خودت لا پر غویی همه مثل خودتن؟

باشه بددهنه ولی وقتی رفت و یتیم شدی میفهمی دنیا دست کیه

هیچوقت قضاوت نکن😑منم خیلی وقتا قصاوت میکنم بعدش دقیقا سرم میاد یه گوه خوردن میفتم

امیدوارم یروزی تو شرایطش قرار بگیری و زجرو عذاب بکشی تا بفهمی از سمت پدر طرد شدن یا پدر بد چقدر میتونه بد و نابود کننده باشه 

اسی الان عصبی هستی و حقم داری بابلی منم مارو خیلی اذیت کرد اما الان زمین گیر شده و عمرش به شماره افتاده از استرس و ناراحتی دارم دیوونه میشم مامانم که کلا یه بیمار و افسرده ی واقعی شده هزار برابر بدتر از بابای تو بود 

دعای مرگشو نکن انشاالله هرچی زودتر بری سر خونه زندگیت با مردی که بهترین باشه برات عزیزم حبران این روزات بشه ولی نفرین نکن مهربون خانم 

الان چه ربطی داشت دقیقا !مگه من پدر استارتر رو‌گفتم؟من در مورد بچه های خودم نظر دادم علارغم این همه ...

یکم انسانیت داشته باش...خدا که میدونه قصدت از زدن این حرفها چیه ،انقد جلب نباش بد میبینی

اسی الان عصبی هستی و حقم داری بابلی منم مارو خیلی اذیت کرد اما الان زمین گیر شده و عمرش به شماره افت ...

من هزارتارو دیدم پدر بد یا مرد بد تو‌ خونشون بوده ک فوت شدن .... الان زنو بچشون دارن نماز شکر میخونن هر روز میگن خدایا شکرت

دقیقا همسایه ما همین بود هر زور الکی میزد یجای زنه رو میشکوند یا میرد تو سرش

شوهرش فوت شد هر روز میگه خدایا شکرت حتی بارم سر مزارش نرفته

یکم انسانیت داشته باش...خدا که میدونه قصدت از زدن این حرفها چیه ،انقد جلب نباش بد میبینی

ببر بابا 

صبح این تاپیکو پیدا کرده وراجی میکنه

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40