2777
2789

توروخدا نگین ناشکری نکن و اینا..از بچگی دوست داشتم یه دختر داشته باشم..مادرم یه حس ششمی قویه و یک بار هم نشده حسش اشتباه بگه..برای بچه ی اولم گفت پسر میشه..حتی وقتی خونه هستیم میگه فلانی همش تو نظرمه و میبینی در خونه رو میزنه..خلاصه عجیب و غریب حس ششمش قویه..اینم گفت بچه ی بعدیت هم پسره ولی من دختر میخوام چه کنم؟🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

بچه یا دختره یا پسر

یک احتمال ساده نشون میده که مادرشما ۵۰ درصد میتونه درست بگه و این دوتا بچه دوتا احتمال جدا هستن که هیچ ربطی نه به شما و نه به مادرتون ندارن‌

برمیگرده به خواست خدا و شوهرتون

رژیم های غذایی و خاص هم وجود داره

البته هیچوقت واسه جنسیت بچه دار نشین، بچه ناصالح با جنسیت مد نظر خوبه یا یک بچه سالم و صالح با هر جنسیتی؟

بچه یا دختره یا پسریک احتمال ساده نشون میده که مادرشما ۵۰ درصد میتونه درست بگه و این دوتا بچه دوتا ا ...

شما درست میگی ولی چون خودم هم دو تا داداش دارم همیشه کمبود یه خواهر یا دختر رو پیشم داشتم ..مادر من هم خواهر داره هم دختر..هر دوتاش مونس و هم صحبتش..دختر ذاتا درک بالایی داره اروم تره..پسر من بشدتتتت شر و شیطونه..الان که فکرشو میکنم یه دختر اروم میخوام🥲😅

من خودم قبل ازدواجم میدونستم بچه اولم پسره باردار شدم روز اول انگار میدونستم و حتی وقتی جنسیتو گفت برام هیجان انگیز نبود و برای دومی میدونستم قراره دختر باشع ولی دیگع نمیتونم بچه دار شم😞

2810