2777
2789
عنوان

شوهرم التماسم کردبرگردم خونه بعد 1 هفته قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 54 پست
اره بخدا اما خیلی حس بد دادن بهم باعث شدن همین روز اولی دعوا کنیم با شوهرم

خانواده ات که می فرمودن ما نمی خواییم دخالت کنیم... هر کار خودت کردی

اینکه به تو حس بد منتقل می کنن که تو هم حال شوهرت رو بگیری عین دخالته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در آخر هم رفتم 

طرز فکر پدر و مادرا فرق میکنه 

و موندن بین پدر و مادر و شوهرت خیلی دو راهی سختیه 

درکت میکنم واقعااا

اما 

به خانوادت بگو که مثلا شوهرت معذرت خواهی کرده ناراحت بوده خجالت می‌کشیده با خانوادت رو برو شه 

الکی مثلا 

سر و ته قضیه رو هم بیار😂😍

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
2805
اره بخدا اما خیلی حس بد دادن بهم باعث شدن همین روز اولی دعوا کنیم با شوهرم

دیونه نشو دختر برو بغل شوهرت بهش محبت کن

بعدم به خانوادت بگو بهتر شد که رو در نشدین

بین خودمون حل شد حرمتی ازبین نرفت بی احترامی پیش نیومد

اونا میخواستن غرور شوهرت بشکنه که این خوب نیست

در آخر هم رفتم طرز فکر پدر و مادرا فرق میکنه و موندن بین پدر و مادر و شوهرت خیلی دو راهی سختیه درکت ...

همینطوری گفتم

خیلی برام سخته،از هیچکدومشون نمیتونم دل کنم،کاش میمردم و تو خمچین شرایطی نمیفتادم

نه عزیزم خانوادم میگن باید شوهرت میومد دوباره پیش ما ی جورایی مثل رسم قدیم مثل خواستگاری و چون نیومد ...

مثل شوهر سابقم اون اومد گفت بریم منم باهاش رفتم ..بابام گفت باید میومد پیش من ...اون باز ترکم کرد پدرم گف دیدی باید اول میومد من باهاش حرفامو میزدم...بعدشم طلاق شدکلا...

دیونه نشو دختر برو بغل شوهرت بهش محبت کنبعدم به خانوادت بگو بهتر شد که رو در نشدینبین خودمون حل شد ح ...

اره دقیقا همینو میخواستن میگن اگه غرورشو زیر پا بزاره ینی تورو میخواد وگرنه تا اخر عمر براش بی ارزشی

2810