2777
2789
عنوان

شوهرم التماسم کردبرگردم خونه بعد 1 هفته قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 54 پست
چه جالب خوشم اومد ازش.عزیزم توکه خودت راه نیوفتاده بری که بی ارزش بشی شوهرت بردتت کارخوبیم کرده کیف ...

واقعا؟ممنون ازت حالم بهتر شد

خانوادم میگن تو باعث ننگ ما شدی چون باهاش رفتی😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم خانوادم میگن باید شوهرت میومد دوباره پیش ما ی جورایی مثل رسم قدیم مثل خواستگاری و چون نیومد ...

نه بابا این حرفا چیه،

نهایت دوست داشتی یه شب با شوهرت برو خونشون یه سربزن

بعدم بگو یه شام بیان خونت

اصلا به دل نگیر خییلیم با ارزشی که برگشتی

درصورتی حرف خانوادت درسته که شما اصلا نخوای برگردی پای بچه درمیان باشه یا مشکل بزرگتر از مشکل شما باشه بزرگان ریش سفیدا پادرمیانی کنن که برگردی،خداروشکر شوهرت خیانت نکرده معتاد نیست از خونه بیرونت نکرده که خودش بیاد خونه بابات قول بده تعهد بده ،مشکل بین خودتون بوده حل شده 

2805
نه بابا این حرفا چیه،نهایت دوست داشتی یه شب با شوهرت برو خونشون یه سربزنبعدم بگو یه شام بیان خونتاصل ...

درسته منم همینو میگم اما میگن باید میومده خدمت ما و ما تورو بهش میدادیم،خیلی افکار این شکلی دارن

عزیزم منم دقیقا عین شرایط تو رو داشتم😐

با این تفاوت ک پدرم خونه نبودن و بهم گفت وقتی اومد ببرمت باید زنگ بزنه از من اجازه بگیره و اطلاع بده که داره میبرتت

ولی همسرم به هیچ عنوان زیر بار نرفت که نرفت☹️

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
واقعا؟ممنون ازت حالم بهتر شدخانوادم میگن تو باعث ننگ ما شدی چون باهاش رفتی😔

با بقال سرکوچه رفتی مگه؟ شوهرته... سر هرچیزی پا نشو برو قهر بیخود عالم و ادم و خبر میکنی

تا وقتی قصد طلاق نداری از خونت نرو هر چند این برگشتنتم خیلی لطمه میزنه به رابطتون چون فهمید هر کاری بخواد میتونه بکنه و بازم بری دادگاه ب یه ورشه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
2810