2777
2789
عنوان

بیایید بهتون بگم چیکارکردم که جوشای صورتم خوب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 122 پست
وای میرم میخرم باور کن اعصابم خورد شده در مورد لک بدن چیزی نمیدونی؟

نه ولی میگن سو

در وماست  و کرم زینک  اکساید میبره لک رو  ی ژل آکنومیس هم هست لایه برداره

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه عکس پوستمو قبلشو تونستم پیداکنم براتون میفرستم ولی انقدر حال بهم زن بود زود پاک میکردم نبینم

عزیزم چجوری استفاده اش کردی؟

سیستان من نقطه ی امن فراموش شده...🌙 یک  جمع نکوشیده رسیدند به مقصد/یه قوم دویدند و به مقصد نرسیدند :) شهر من درگیر روز های سختیه شهر من زادگاه رستم دستان مهد زرتشت و کوه اوشیدا شهر تمدن 5هزار ساله شهر علم ،چشم مصنوعی شهر تالاب خشکیده ی هامون شهر تاکستان های فرسوده پر از گندم زار های خشکیده شهر فراموش شده ی من مث ماهی کوچولوی قرمزی که از اب دور افتاده داره تقلا میکنه واسه زندگی کردن واسه تپیدن شهر کوچیک فراموش شده ی من ،شهر کوچیک فراموش شده ی ایران منتظر ابه منتظر زندگیه... #جانفدا
2805
نه ولی میگن سودر وماست و کرم زینک اکساید میبره لک رو ی ژل آکنومیس هم هست لایه برداره

اکنومیس دارم 

اون اولی اسمش چیه ؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

ای خوش قلبدامنت سبز و دلت شاد

عزیزدلی قشنگم ممنونم بابت دعای خیرتونبهترینا نصیب شما بشه عزیزم 🥰❤️

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ازداروخونه ( سرم نیاسنامید یاقابض کننده منافذ بیتروی)قیمتش هم ۳۸۰ خریدم

عزیزم عکسشو میدی

سیستان من نقطه ی امن فراموش شده...🌙 یک  جمع نکوشیده رسیدند به مقصد/یه قوم دویدند و به مقصد نرسیدند :) شهر من درگیر روز های سختیه شهر من زادگاه رستم دستان مهد زرتشت و کوه اوشیدا شهر تمدن 5هزار ساله شهر علم ،چشم مصنوعی شهر تالاب خشکیده ی هامون شهر تاکستان های فرسوده پر از گندم زار های خشکیده شهر فراموش شده ی من مث ماهی کوچولوی قرمزی که از اب دور افتاده داره تقلا میکنه واسه زندگی کردن واسه تپیدن شهر کوچیک فراموش شده ی من ،شهر کوچیک فراموش شده ی ایران منتظر ابه منتظر زندگیه... #جانفدا
اون جوای سفید زیر پوستی هم درمان شدن ؟

بله گلم ۹۰ درصد جوشای من سفید زیر پوستی بود دقیقا و قسمت گونه هام بود

2810