2777
2789
عنوان

بیایید بهتون بگم چیکارکردم که جوشای صورتم خوب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 110 پست
به همه جای صورتم بزنم؟

من چون همه جا جوش و اسکار بود میزدم ولی اگه فقط رووگونه هات جوش داره فقط ب گونه بزن .. اصلا خشک نمیکنه پوستتو عین آبه انگار ک چیزی نزدی ب پوستت انقدر راحتو سبکه بزنی به کل پوستتم خوبه چون پوستو شفاف میکنه کلا بی نقص پرفکت

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

عزیزم دقیق اسمش رو بگووازکجابخریم

ازداروخونه ( سرم نیاسنامید یاقابض کننده منافذ بیتروی)

قیمتش هم ۳۸۰ خریدم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@ملوسه_جاده_چالوس    

بقیه روتگ کنید عزیزم کسایی ک مشکل دارن بدردشون بخوره 

من چون همه جا جوش و اسکار بود میزدم ولی اگه فقط رووگونه هات جوش داره فقط ب گونه بزن .. اصلا خشک نمیک ...

اخه میدونی برا اسکار لیزر کردم حس میکنم جواب منفی داده میترسم اینو بزنم بدتر شه

2805
اخه میدونی برا اسکار لیزر کردم حس میکنم جواب منفی داده میترسم اینو بزنم بدتر شه

اصلا لیزرو بیخیال شو فقط همین 

۳۸۰ تومنه کلا یبار بخر بزن متوجه میشی دیگه

اسی این زیرپوستی های کوفتی هم می‌ره ؟

همش میره مال من ۹۰ درصدش دقیقا زیرپوستی سفید بود وای کرم پودرم میزدم ناهموار میشد

نیاسنامیدوبیتروی دوتامحصولن

عزیزم نه یدونس قابض کنندع منافذ بیتروی بزن گوگل میاد به داروخونه ام بگی میده

همش میره مال من ۹۰ درصدش دقیقا زیرپوستی سفید بود وای کرم پودرم میزدم ناهموار میشد

من که جرات کرم پودر ندارم بخدا انقد خوب تعریف کردی دارم ترغیب میشم بخرم با اینکه این ماه خیلی پول ندارم ولی می‌خوام بخرم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من که جرات کرم پودر ندارم بخدا انقد خوب تعریف کردی دارم ترغیب میشم بخرم با اینکه این ماه خیلی پول ند ...

۳۸۰ تومنه اینهمه خرج کردی اینم خرج کن خیالت راحت منکه ی ادمیم اگ مطمعن بودم نمیگفتم وگرنه عذدب وجدانش میکشه منو

@اوپرا    

بقیه روهم تگ کنید عزیزم. اگه مشکل پوستی دارن مشکلشون حل شه 

۳۸۰ تومنه اینهمه خرج کردی اینم خرج کن خیالت راحت منکه ی ادمیم اگ مطمعن بودم نمیگفتم وگرنه عذدب وجدان ...

وای میرم میخرم باور کن اعصابم خورد شده 

در مورد لک بدن چیزی نمیدونی؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

2810