2777
2789
عنوان

بیایید بهتون بگم چیکارکردم که جوشای صورتم خوب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 130 پست
سفیدآب بزنید گوگل عکسش میاد به عطاری هم بگید همه عطاریا دارن بهتون میدن عالیه .رروشور یاسفید آب قدیم ...

اها مرسی ممنون فهمیدم

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طریقه مصرف هم هرشب بعد شستن صورت بااب گرم و باصابون خشک میکردم صورتمو بعد اینو که حالت قطره چکونه ...

من از دوره بلوغ هی دارم جوش میزنم الان کمتر شده ولی باز جوش میزنم برا من جواب میده به نظرت؟

من از دوره بلوغ هی دارم جوش میزنم الان کمتر شده ولی باز جوش میزنم برا من جواب میده به نظرت؟

منم چند سال بود جوش میزدم ازاین دکتر ب این دکتر خیالت راحت دارم میگم سرم نصفه شد جوشام کامل رفت  کلا گذاشتمش کنار  اصلا فکر نمیکردمیچیزی بخاد ب تنهایی ببره این حجم ازجوشو لک ومنافذو

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

منم چند سال بود جوش میزدم ازاین دکتر ب این دکتر خیالت راحت دارم میگم سرم نصفه شد جوشام کامل رفت کلا ...

جوش چرکی هم می‌زدی؟من هم چرکی میزنم هم جوش های ریز ریز پوستی که دست میارم رو صورتم مشخصه

جوش چرکی هم می‌زدی؟من هم چرکی میزنم هم جوش های ریز ریز پوستی که دست میارم رو صورتم مشخصه

چ سوالای سختی میپرسین 😁😄 جوش چرکی جوش ریز جوش قرمز همه جوره داشتم من 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

منم چند سال بود جوش میزدم ازاین دکتر ب این دکتر خیالت راحت دارم میگم سرم نصفه شد جوشام کامل رفت کلا ...

ببخشید گلم من سوال زیاد پرسیدم چون خیلی دنبال درمان بودم جواب نداده...من بدنم هم جوش میزنم رو کتف های و بازوهام و...جای لکش هم خیلی مونده برا جوش بدن هم جواب میده؟