2777
2789
عنوان

بیایید بهتون بگم چیکارکردم که جوشای صورتم خوب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 101 پست
طریقه مصرف هم بگو چه تایمی کجای روتین

شب بعد اینکه صورتتو باصابون شستی حالا یاشوینده  اینو باهمون حالت قطره چکونش  ماساژ بده رو صورتت .مثل آبه  .مثل ژل نیس که بخای با انگشت ماساژ بدی 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا کمه راست گفته باشی و تبلیغ نباشه میرم می خرم اگه خوب بود دعات می کنم اگه نه که

نمیدونم ب چی قسم بخورم که باور کنی فقط یبار بخر میفهمی چی میگم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

حتما عزیزم واست دعا میکنیم ایشالا به هرچی میخوای برسی

مرسی عزیزدل

2805
شب بعد اینکه صورتتو باصابون شستی حالا یاشوینده اینو باهمون حالت قطره چکونش ماساژ بده رو صورتت .مثل ...

هرشب قبل از خواب پس ok مرسی عزیزم 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
چکار قشنگی کردی.بنظرمن هم خوبه که اگر ادم ازیه چیزی نتیجه مثبت یامنفی بگیره وبه بقیه اطلاع بده.

فداتشم دقیقا

اگه برات مهم باشه میخونی فدات عزیزم گفتم بدونن چی کشیدم و تجربه اییع که امتحان شده اس واقعل

آره عزیزم خوندمش کامل و گفتم که ممنون که راهنمایی میکنید و دعاتون میکنم 

من توی سن17 و واقعا از جوش های سفید کلافه هستم ولی فعلا ببینم این سن رد بشه بهتر میشم یا ن ولی در کل مرسی از مهربونیت که اگه از چیزی نتیجه میگیری برا بقیه هم به اشتراک می آید ایشالا که همون چیزی که تو دلته بهش برسی

هرشب قبل از خواب پس ok مرسی عزیزم

دقیقا .روش نوشته روزهاام میشه بزنید ولی اصلا نیاز نیس من هرشب میزدم فقط

آره عزیزم خوندمش کامل و گفتم که ممنون که راهنمایی میکنید و دعاتون میکنم من توی سن17 و واقعا از جوش ه ...

مرسی قشنگم انشالله بهتریناام نصیب تو بشه از ان سرم خیالت راحت باشه ازجوشای من سختتر و مقاوم تر نبود 

سرم اسکارو برد؟😐تو چند روز اثرشو دیدی

باور کن برد کاش عکس میگرفتم کاش .منافذ روجمع کرد اسکار رو برد ازهمه مهمتر اون جوشای لعنتی مقااااوم

2810