2777
2789
عنوان

بیایید بهتون بگم چیکارکردم که جوشای صورتم خوب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 122 پست
ای ول همون داروخانه مشهد و بگو برم بخرم البته دوستم مشهده خودم نیستم

داروخونه دکتر جعفری  عزیزم ادرس بزن گوگل میاد نزدیک درمانگاه اصحاب الحسین دقیقا کنارشه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نه یدونس قابض کنندع منافذ بیتروی بزن گوگل میاد به داروخونه ام بگی میده

گلی من فقط منافذ باز دارم به لکه بارداری

بنظرت بزنم تاثیر داره؟

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚
2805

بهترییین تامیکی بود ک دیدم چ خوبه ک ادم ی چیزی رو میدونه  بقیم راهنمایی میکنههه افررررین واقعاااا

حالا منم پسرعموم پوستش خرابه دکترم زیاد رفت بنده خدا جوش میزنه زیاد و بزرگ دیگه از خجالت ریش میذاره حالا این سرمو بهش معرفی میکنممم ایشالا ک ج بده ...

ایشالا ک ب مراد دلت برررسی خاهررر معلوم قلب پاکی داری خدا ب اندازه قلبت بهت ببخشه

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

عزیزم رو جوش سرسیاه هم تاثیر داره؟

عاالیه من رو بینیم هرچی جوشسرسیاه بود برد .. چون چربی رو انگار ازبین میبره و کلا محو میشه جوش سرسیاه خب بخاطر چربی زیادپوسته

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بهترییین تامیکی بود ک دیدم چ خوبه ک ادم ی چیزی رو میدونه بقیم راهنمایی میکنههه افررررین واقعااااحال ...

خیلی ممنونم شاام قشنگترین  و دلی ترین پیام روواسه من گذاشتین خداشماروهم خیر بده که بفکرید خیالتون راحت من همه چیو امتحان کردم  وقتی این سرم رواستفاده کردم باخودم گفتم خب چرا همینو دکتر پوست تجویز نمیکنه که مشکل بقیه روحل کنن چرا هزار جور شوینده میدن که تهش هیچ نتیجه ای نداره.. 

پسر عموتون بگید ازمایش تیرویید وکبد وهورمون هم بدن که اگه خدایی نکرده مشکلی هم هست برطرف کنن .

و ازهمه مهمتر این (سرم قابض کننده منافذ بیتروی ) روحتما از داروخونه تهیه کنند وگرنه دی.جی کالا ارزونتر میدن ولی تاریخ مصرف گذشته اس نظراتشو خوندم  فقط داروخونه خوبه و

بهترییین تامیکی بود ک دیدم چ خوبه ک ادم ی چیزی رو میدونه بقیم راهنمایی میکنههه افررررین واقعااااحال ...

طریقه مصرف هم هرشب بعد شستن صورت  بااب گرم و باصابون  خشک میکردم صورتمو بعد اینو که حالت قطره چکونه میریختم رو صورتمو باهمون به همه صورتم میزدم  .دست نمیزدم فقط باهمون .چون ژل نیس حالت آبه و زودم خشک میشه  اصلا حس نمیکنن که چیزی روپوسته  فقط شبا .درصورتی که روش نوشته روزاام میتونن بزنن حالااگه خیلی پوستشون چربه بگید روزا بعد بیداری صورتشونو بشورند دوراره باصابون یافوم شستشو بعد اینو بزنن.هربار هم میرند حموم سفیدآب رو تودست له کنن آب بریزن داخلش عین خمیر میشه بعد ماساژ بدن روپوست اسکراب طبیعی وازقدیم بوده همین وچربی پوست روکامل میبره

خیلی ممنونم شاام قشنگترین و دلی ترین پیام روواسه من گذاشتین خداشماروهم خیر بده که بفکرید خیالتون را ...

چشم حتما تامیکتونو کامل خوندم فهمیدم چیکار کنم 

مرسی از شماااا 🌹

طریقه مصرف هم هرشب بعد شستن صورت بااب گرم و باصابون خشک میکردم صورتمو بعد اینو که حالت قطره چکونه ...

ببخشید سفید اب چیه نشنیدم تاحالا

عزیزم میشه عکسش رو بزاری ..تو نت گشتم چند تا مدل داره متوجه نشدم کدومشونه

قابض کننده منافذ بیتروی 

فقط ی مدله

ببخشید سفید اب چیه نشنیدم تاحالا

سفیدآب بزنید گوگل عکسش میاد به عطاری هم بگید همه عطاریا دارن بهتون میدن عالیه .رروشور یاسفید آب قدیمیا روکیسه میکشیدن و به بدن میزدن هم سفید میکنه پوستوهم لکه بر هم چربیپوست رو کم میکنع .به مامانتون هم بگید میدونن چیه

2810