2777
2789

چرا برای بعضیا میشه،ازدواج و زندگی و خانواده و شانس

برا بعضیا ولی نه

ترجیحا بالای ۲۳ جواب بدن

جهان بینی تون رو بگید ممنون

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس لیاقت باعث خوشبختیه

بدون عذاب وجدان خودت رو لایق خوشبختی بدونی

خیلی چیزا به باور ادم ربط داره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
2805

چون جهان ناعادلانه اس و این جبر طبیعته

توی بقیه جانوارا هم ی عده ممکنه شرایط بهتری داشته باشن ی عده نه 

تنها راهش پذیرش این قضیه هست

اگ میتونی شرایط زندگیت رو تغییر بدی خوبه ولی اگ نمیتونی هم فقط باید کنار بیای

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

حس لیاقت باعث خوشبختیهبدون عذاب وجدان خودت رو لایق خوشبختی بدونیخیلی چیزا به باور ادم ربط داره

من واقعا حس میکنم لایق یه ازدواج خوب شاید نباشم ولی اکثرا رابطه های خوبی رو جذب کردم

این ینی چجوریاس؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

نمیخواد دیگه خدا نمیخواد ، جزء امتحان زندگی اون طرفه ، اون دنیا جبران میشهاین دنیا سوال و پیچیدگی زی ...

به اون دنیا اعتقاد داری؟

من حتی همینم شک دارم

من واقعا حس میکنم لایق یه ازدواج خوب شاید نباشم ولی اکثرا رابطه های خوبی رو جذب کردماین ینی چجوریاس؟

نشونه های مردی که دوست داری بنویس

بعد بی پروا به این سوال جواب بده

همچین مردی چجور زنی دوست داره 

بنویس زیاااااااد 

چند بار بنویس و نگه دار مقایسه کن

بعد ببین کدوما تو هستی 

کدوما نیستی

کدوما رو می تونی باشی 

کدومارو حتی نمی خوای که باشی

بعد عبارت تاکیدی بساز 

و سعی کن اون شخصیت رو در خودت به وجود بیاری

اگه مثلا باور غلطی هم داری

مثلا این باورو داری

دختری که شاغله بخت خوب نداره (مثلا هیشکی همه چیو باهم نداره)

بگرد ببین کیا جفتشو دارن

بیار جلو چشم خودت کا میشه جفتش باشه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

نمیدونم ولی علاوه بر خیل دلایل محیطی،خواستن خدا هم خیلی دخیله

مثلا تو زمینه ی مالی،طرف میدوعه تلاش میکنه جون میکنه ولی نمیشه اون چیزی که باید بشه،ولی یه نفر دیگه یه حرکت شانسی زندگیشو زیر ورو میکنه

فقط نمیدونم این خواستن ونخواستن خدا جریانش چیه

از نظر من گسایی ک زندکی بدی دارن، تاوان انتخاب اشتباه گذشتگانشون وپدر ومادرشون رو میدن. ممکنه ادم ی اشتباه کنه ک تا هفت نسلش بسوزن.

بدترین درد اینه ک تقاص اشتباه دیگرون رو بدی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
به اون دنیا اعتقاد داری؟من حتی همینم شک دارم

مثلا به اون دنیا اعتقاد داشتن 

یا به جبران خدا اعتقاد داشتن 

هیچ اشکالی نداره

اما خدا قدرت اراده و اقتدار به ما داده و به ما هشدار داده اگه بهم اعتماد کنی بهترینارو بهت می دم 

اگه شکر کنی بیشتر می دم

نشونه های مردی که دوست داری بنویسبعد بی پروا به این سوال جواب بدههمچین مردی چجور زنی دوست داره بنویس ...

تیکه اولشو سال ها نوشتم و باز نویسی کردم و خیلی تاکید روی ظاهر دلخواه دارم..ولی اینکه اون آدم چجوری میپسنده رو دیگه نگاه نکردم..

ولی مثلن خودم ظاهری شرایطی بد نیستم اما هم سطح و حالا بهتر انگار قحطی اومده ..نمیدونم حکمتشو

بنظرم اینا ظاهر زندگی هرکسیه باطن ها معمولا خیلی با ظاهر متفاوته. 

این شرایط یخورده برمیگرده به عقب خب طرف نسل قبلش کلی تلاش کرده این الان توی ی وضعیت مالی خوب قرار داره شاید کنارش اعتبارهم باشه ک باعث جذب افراد مشابه شرایط خودش میشه البته اینا ضامن اینده فرد نیس ممکنه ی نفر ی شبه تمام ارث توپ باباشو ب باد بده و کم نیستن چون اگر ادم لایقی نباشه قطعا قدرنشناسه و فقط مصرف کننده میشه. از طرف دیگه کم هم نبودن ادمایی ک خانواده معمولی اما بافرهنگ و خوبی داشتن و اینده خوبی ساختن

2810