2777
2789
عنوان

بعد از خیانت شوهرم حس می‌کنم شاید خوشگل نیستم که خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 80 پست
همینکه خانوم می‌گفت چون مردای سبزه طرفدار زیاد دارن جواب اون رو دادم

اهان ببخشید متوجه نشدم شرمنده 

اره خدای اعتماد به سقف ولی من اعتماد خودم رو از دیت دادم متاسفانه هی هم داره بدتر میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید منی که خب خوشگلم و استایل های خیلی خوبی میزنم و ..... خلاصه خیلی به خودم میرسم در عین حال اجت ...

همون دیگه شما که عاشق همسرتون هستین پس استایلای خوبتون رو برا همسرتون برین نه تو جامعه

میدونم بدتون میاد ولی این یک واقعیته

اگه همه بیرون معمولی باشن و تو خونه جذاب باشن باور کن خیانت  به صفر درصد میرسه

بخدا گفتی باید بگم بیا شوهر من سبزه و قدبلند و دکتر برای خودت ببین میتونی باهاش زندگی کن

مرسی عزیزم من خودم دارم سبزه و هیکلی خیلی هم دوسش دارم احتیاجی ب مردای خیانت کار ندارم

2805
میدونم چی میگی منم بچم یکسالشه شرایطم همینهاز حمام میومدم موهام میپیچیدم اصن نمیرسیدم‌شونه بزنم،ارا ...

درسته عزیزم ولی اصلا احساس می‌کنم پوستم بد شده نمی‌دونم 

به بقیه نگاه می‌کنم فکر می‌کنم خیلی زشت شدم 

خانوما باید پشت هم باشن که نیستن متاسفانه تا یه مرد میبینن مثل شیر برنج وا میرن

من وا نمیرم. 6ساله ب ی نفر وفادارم تا الان چشمم کسی رو ب جز اون نگرفته چون هیچ کمبودی تو رابطه نداشتم 

درسته عزیزم ولی اصلا احساس می‌کنم پوستم بد شده نمی‌دونم به بقیه نگاه می‌کنم فکر می‌کنم خیلی زشت شدم

درکت میکنم.بارداری و‌زایمان و شیردهی واقعا یه شرایط خاص و سخت روحی هست که اگر افسردگی همراهش باشه ادم با مرده فرق نداره(دور از جون)

من خودم خیلی شرایط سختی پست سر میزارم

کارای زیبایی انجام بده حتما حالت بهتر میکنه این احساسی که داری بخاطر اینه ک تو این دوران اصلا برای خودت فرصت نداری

همون دیگه شما که عاشق همسرتون هستین پس استایلای خوبتون رو برا همسرتون برین نه تو جامعهمیدونم بدتون م ...

بخدا نمیگم خانم‌ها به خودشون نرسن

ولی خدا شاهده جوری لباس و شلوار میپوشن خط لباس زیرشون هم معلومه 

بابا خب شوهر داری همینو تو خونت بپوش 

باور کنید اگه مردا هم اباسهای خیلی باز و غیرمغمولی بپوشن حتما خانم‌ها هم نگاهشون فرق میکنه 

چرا همه چی رو تو شوهر میبینی؟ من از رابطمون راضیم عجله ای هم واسه شوهر ندارم. چقد قلبت سیاهه ک واسه بقیه آرزو داری تو زندگیشون خیانت باشه. من فقط گفتم پوست برنز بد هم نیست و خیلی ها خوششون میاد شما همش فشار میخوری

چرا همه چی رو تو شوهر میبینی؟ من از رابطمون راضیم عجله ای هم واسه شوهر ندارم. چقد قلبت سیاهه ک واسه ...

خوش به حالت 

شما اول حرف نامربوط می‌زنی بعدم جواب بهت میدن ناراحت میشی 

سبزه ها زشتن اصلا 

ریپ نزن 

2810