2777
2789
عنوان

بعد از خیانت شوهرم حس می‌کنم شاید خوشگل نیستم که خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 80 پست

یه بنده خدایی حرف قشنگی زد میگفت ادما برااینکه حس بهتری نسبت به خودشون داشته باشن میرن خیانت میکنن نه بخاطر صورت طرف

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

عزیز دلممم 🥹 کاش هیچ مردی اعتماد بنفس یکی که تازه مامان شده اینجوری ازش نگیرههه🥲 

شک ندارم بی نقصی 

ولی نه برای اون بلکه برای دل خودت در حدی که فرصت داری به خودت برس 

عمل هیچ زیبایی نداره 

ملایم آرایش کن عطر بزن موهات اتو کن و ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اگه ملکه زیبایی باشی باز اون یه خائنه

همسایه مادر شوهرم

خانم مثل پنجه افتاب  کم سن

اقا معمولی

اقا رفت با یه خانم‌که دوتا داماد داشت

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

الان بگم ۵۰٪ خراب‌کنِ جامعه خانمایی هستن که زیبایی‌شون‌رو عمومی میکنن ،میان میخورنم

ولی بالا بریم پایین بیایم،این خودِ خانما هستن که باعثِ این رقابتِ ویران‌کن در سطحِ جامعه هستن 

این حجم از مقایسه 

نمی‌گم مردها مقصر نیستن

اما آیااااا فقط مردها تو این جامعه زندگی می‌کنن و فقط اونا باید رعایت کنن؟!

یعنی ما خانما به عنوانِ ۵۰٪جامعه هیچ مسئولیتی در قبال جامعه نداریم؟

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

2805

جان خودت ولمون کن این فکرا چیه میکنی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

من انقدر خانم همه چی تموم دیدم که باز شوهرشون خیانت کرده

اتفاقا الان انقدر همه عملی شدن که اونایی که چهره طبیعی دارن جذاب ترن

چون دستکاری چهره و ظاهر یعنی عدم اعتماد بنفس

چیزی که زن رو برای مرد جذاب میکنه همین اعتماد بنفس و عزت نفسش هست پس در قدم اول خودت خودتو دوست داشته باش بانو 🌹🌿

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

هرکار زیبایی که دوس داری انجام بده اما ن برای بقیه برای دل خودت ک حال دلت خوبشه هم انگیزه میگیری هم روحیه ات خوب میشه

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

ی جور گفتی ولی اون سبزه هست من سفید گفتم چه خبره. الان دخترا دنبال مرد با پوست برنز هستن. من ب شخصه مرد با پوست برنز بیشتر دوس دارم تا سفید تا حدی ک خواستگار بلوند یا خیلی سفید کلا همون لحظه ج منفی دارم 

زیادن کسایی ک خیانت میبینن ولی خوشکلن 

باید انرژیتو بذاری رو اینکه پدرشو در بیاری گه خورده خیانت کرده 

من وقتی فهمیدم آنچنان پاچه پاره بازی درآوردم ک برای اولین،بار تو زندگیش از من ترسید بهم گفت امشب ازت ترسیدم

الان بگم ۵۰٪ خراب‌کنِ جامعه خانمایی هستن که زیبایی‌شون‌رو عمومی میکنن ،میان میخورنمولی بالا بریم پای ...

ببخشید 

منی که خب خوشگلم و استایل های خیلی خوبی میزنم و ..... 

خلاصه خیلی به خودم میرسم 

در عین حال اجتماعی و خوش رو و اینا هستم 

یعنی مقصر منم که مردایی که خودشون زن دارن میان بهم پیشنهاد میدن ؟؟؟ 

اینم اضافه کنم که متاهلم و عاشق شوهرمم

به خودت برسی و خوشگل تر و مرتب تر باشی که خب بهتره برای خودت و روحیت و زنانگیت عزیزم..

((منم افسردگی گرفتم دوساله ،ولی چند روزه شروع کردم یکم مرتب تر هستم))

گاهی خیانت پبچیده تر از این صحبتها هست

ی جور گفتی ولی اون سبزه هست من سفید گفتم چه خبره. الان دخترا دنبال مرد با پوست برنز هستن. من ب شخصه ...

حالا وسط درد دل بنده خدا نرخ تعیین کن یه بارم که شده از خانوما طرفداری کن همین شماها مردا رو پرو میکنین دیگه

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
2810