2777
2789
عنوان

بعد از خیانت شوهرم حس می‌کنم شاید خوشگل نیستم که خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 80 پست
خوش به حالت شما اول حرف نامربوط می‌زنی بعدم جواب بهت میدن ناراحت میشی سبزه ها زشتن اصلا ریپ نزن

شاید بخاطر ی سری کارای شوهرت از سبزه ها بدت اومده حق داری چی بگم.

شخصیته طرفه ک باعث میشه رنگ پوست و چهره قشنگ ب نظر بیاد یا زشت. درسته همه سبزه ها قشنگ نیستن.

امیدوارم از حرفام دلخور نشده باشی منظوری نداشتم امیدارم موفق باشی شب خوش🌹

شاید بخاطر ی سری کارای شوهرت از سبزه ها بدت اومده حق داری چی بگم.شخصیته طرفه ک باعث میشه رنگ پوست و ...

عزیزم ببخشید امیدوارم با هرکسی ازدواج کردی خوشبخت بشی و خوشبخت بمونی ببخشید حلال کن منم ناراحت بودم  

ببین من شوهرم هرکی می‌دید میگفت بهترینه دکتری داره فوق یه رشته دیگه داره خانواده محترم داره ۱۳ سال زندگی 

خونه ماشین همه چی 

خودم خونه دارم ماشین به اسم خودمه 

دوتا بچه 

اصلا به فکر رنگ پوست و اینا نباش ، جایی نیست ببینن نگن چقدر آقای با شخصیتی  

متاسفانه جامعه هم خیلی نقش داره خودم دیدم بعضی خانم‌ها برای اینکه کارشون راه بیفته چطوری تو پیام به شوهرم میگفتن شما فقط یک دونه ای چقدر خوبه که هستی 

با اینکه شوهرم خیلی عادی باهاشون حرف میزد و بهم نشون میداد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببخشید امیدوارم با هرکسی ازدواج کردی خوشبخت بشی و خوشبخت بمونی ببخشید حلال کن منم ناراحت بودم ...

درک میکنم. همسر سابق خواهرم فوق العاده خوشکل بود و استایل خیلی قشنگ و ورزشکار و شغل خوب ولی خب خیانت کرد اونم چن بار و خواهرم جدا شد میفهمم چقد حس بدی داره. وقتی تو جامعه همه دارن ب خودشون میرسن توام باید متقابل ب خودت برسی. من 28سالمه ولی متوجه میشم پوستم نسبت ب سن 20 سالگیم افتاده تر داره میشه و موهام احتیاج ب رسیدگی داره.سن ک میره بالا توام باید ب خودت برسی ک خیلی تاثیر نزاره رو چهرت. خواهرم ی دختر خیلیییی خوشکل با اندام عااالی بود طوری ک تو فامیل تک بود ولی بعد خیانت شوهرش اعتماد ب نفس نداشت حس زشتی داشت درصورتی ک مث عروسک بود اینا طبیعیه. شوهر الانش هروز داره بهش اعتماد ب نفس میده و باعث شده خواهزم حس خوبی ب خودش داشته باشه و رابطشون عالیه اصلا قابل قیاس با زندگی قبلیش نیست همه چی ب مرد برمیگرده. اطرافم اکثر مردا خیانت کردن چون متاسفانه خانما خیلی بد شدن و منتطر کوچکترین اشاره هستن.اول از همه ب خودت برس با دوستات برو بیرون تو خونه آهنگ بزار اول روحیه خودت مهمه

ب مردا اصلا نباید بگی من زشت هستم یا زشت شدم؟؟ در عوض باید زیر پوستی از خودت تعریف کنی پیشش و در کنار اینا ب خودت برسی.

خواهزم اضافه وزن داشت شروع کرد هروز تردمیل و رژیم از دکتر تغذیه گرفته. روغنش فقط زیتونه واسه سرخ کردن و آب کرفس میخوره خلاصه خیلی لاغر شده.

من واسه شل شدن پوستم میخوام برم هایفو و پی آر پی. تو اگه بتونی سالی ی بار فیلر پروفایلو بزنی پوستت رو لیفت میکنه و جون تر و آبدار تر عالیه.

2805
ب مردا اصلا نباید بگی من زشت هستم یا زشت شدم؟؟ در عوض باید زیر پوستی از خودت تعریف کنی پیشش و در کنا ...

هرکاری میخوام انجام بدم میگن تو شیردهی نمیشه 

اره هایفو خیلی شنیدم ازش تعریف کردن 

درک میکنم. همسر سابق خواهرم فوق العاده خوشکل بود و استایل خیلی قشنگ و ورزشکار و شغل خوب ولی خب خیانت ...

امیدوارم خودت و خواهرت خوشبخت باشید عزیزم 

ببخشید من این چند وقته فوقالعاده زود عصبانی میشم 

جامعه متاسفانه خیلی بیشتر از اونکه فکر کنیم بد شده این به اصطلاح زنی که با شوهرم بیرون رفته بود متوجه شده بود شوهرم زن و بچه داره ولی اصلا براش مهم نبود حتی به شوهرم میگفت میرم دعا بگیرم که زنت بره بخدا اصلاااااا زنی در سطح ما نبود نمی‌دونم واقعا