2777
2789
عنوان

شوهر من یهو جنی می شه

372 بازدید | 31 پست

رفته بودیم مراسم ختم ،داشتیم برمی گشتیم خونه یه سری وسیله داشتیم تو ماشین همه رو من برداشته بودم ،تو آسانسور یه وسیله هم دوباره داد دستم ،برگشتم گفتم می بینی که دستم پره ..عوضی شروع کرد که چرا اینطوری حرف می زنی،مثلا خواست ادای منو دربیاره بلند تو آسانسور داد زد ...ناگفته نمونه پریودم ،،،از اونورم دخترم گفت گشنمه ..از اینکه برای هیچی یهو قبل و قال راه انداخت یهو زدم صورتش ...اونم یدونه محکم زد تو صورت من ،الانم نشستم تو حموم درو قفل کردم ،مردک منو ببینه می خواد بدو بیراه بگه ،حالم از خودم و زندگیم بهم می خوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اکثرا مردها جنی هستن.  امشب شوهرم از سرکار زود اومد مثلا شام دعوتیم یهو سر سفره راجب مادرش چیزی گفتم سیلی زد گرفت خوابید 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

اروم میگفتی دستم پره دیگه تو صورت زدن نداشت 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
2810