2777
2789
عنوان

بعد از خیانت شوهرم حس می‌کنم شاید خوشگل نیستم که خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 80 پست
شید لب تو شیردهی نمیتونی بعدم شوهرت هرزه هست ربطی به تو نداره خودتو اذییت نکن

واقعا ؟؟؟ شیدینگ هم نمیشه ؟؟ میشه بپرسم چرا ؟ بچم یک سال و نیمه است 

حالا وسط درد دل بنده خدا نرخ تعیین کن یه بارم که شده از خانوما طرفداری کن همین شماها مردا رو پرو میک ...

فقط خواستم بدونه میگه من سفیدم ولی اون سبزه بدونه مرد با پوست برنز خیلی طرفدار داره😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط خواستم بدونه میگه من سفیدم ولی اون سبزه بدونه مرد با پوست برنز خیلی طرفدار داره😁😁

واسه همین مرتیکه رفته خیانت کرده دیگه اعتماد به نفسش بالا بوده

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
ببخشید منی که خب خوشگلم و استایل های خیلی خوبی میزنم و ..... خلاصه خیلی به خودم میرسم در عین حال اجت ...

شما جلوی یه آدمِ گرسنه یه پرس چلوکباب بگیر،ولی بهش بگو بو نکش!

میدونم قیاس مع‌الفارقه

اما خواستم متوجه بشی

خیلی اوقات نیتِ خانما واقعا جلب توجه نیست

اما متاسفانه نفسِ عمل مهمه و اثر وضعی میزاره 

شما فرض کن داری با یه کیسه زباله بدبو با آسانسور میری پایین

دونفر بعد از شما وارد آسانسور میشن

از بوی زباله آزار میبینن،واقعا شما نیتِ آزارشون رو نداری‌ها

ولی خب آزار میبینن

اینجا عملت مهمِ،نیتت که فقط بردنِ زباله به پایین هست مهم نیست

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

الان بگم ۵۰٪ خراب‌کنِ جامعه خانمایی هستن که زیبایی‌شون‌رو عمومی میکنن ،میان میخورنمولی بالا بریم پای ...

بخدا من بعد از ازدواج حق نداشتم مانتو کوتاه بپوشم موهام خیلی معلوم باشه و خیلی چیزهای دیگه 

این زن اشغال که حتی میدونسته شوهرم ۲ تا بچه داره ولی بازم ول کن نبود مانتو که چه عرض کنم یه پیرهن مردانه طور پوشیده بود 

واقعا ؟؟؟ شیدینگ هم نمیشه ؟؟ میشه بپرسم چرا ؟ بچم یک سال و نیمه است

من خودم انجام دادم دقیقا همون روزی که رفتم واسه ترمیم 

یکی از مشتریای تتو کارم شید زده بود تو دوره ی شیردهی فقط تیرگی لبشو گرفته بود رنگش زیاد جواب نگرفته بود و تتو کارمم بهش گفته بود جواب نمی‌ده ولی اصرار کرده بود که مشکلی ندارم اینم براش انجام داده بود 

به خودت برسی و خوشگل تر و مرتب تر باشی که خب بهتره برای خودت و روحیت و زنانگیت عزیزم..((منم افسردگی ...

حموم و تمیزی و اینا میرسم ولی ارایشگاه نمی‌دونم زود زود برم 

چون کسی نیست بچه رو بگیره ولی بازم بیشتر سعی می‌کنم 

اعتماد ب نفسش بالا نبوده اصالت و شخصیت نداشته. اگه تو خونواده درستی بزرگ شده بود خیانت نمی‌کرد

نه همه چیز خانواده نیست به ذات طرف برمیگرده من خونواده شوهرم معمولی هستن ولی توشون یکی بی ذاته هرروز با زنای مختلف میچرخه ولی شوهرم خدا رو شکر اصلا اینجوری نیست 

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
2810