2777
2789
عنوان

روتختی های شما چروک یا بو نمیگیره 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 49 پست
خب من وسواس فکری دارم حس میکنم دارم دیونه میشم می‌شینم همه چیو بو میکشم پتو‌بالش متکا به کوچولو ک بو ...

بده بیرون بشورن هر دوماه. اونا بلدن و خرابش نمیکنن.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
آره وای چندجا رفتم ک بالشت برام آوردم تا زیر سرم گرفتم انقدررر بو تف و دهن داده ک عوق زدم واقعا باور ...

آره گل برای منم پیش اومده جایی برم کثیف باشه ولی لباسای خودموپهن کردم رودوشک وبالشت  مجبوری سرکردم اصلانم خوابم نبرده صبح کردم وجیم زدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه چند روز ب چند روز میرید حموم ؟والا من هر روز حمومم نمیشه هر روز شست که من هفته ای ، ده روزی ی ب ...

تابستون ک هرروز حموم 2 تا روبالشی ساتن دارم و تعویض میکنم پاییز زمستون یه روز درمیون 

دست خودم نیس حس میکنم موی تمیز و باید رو روبالشی تمیز گذاشت😅

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 
دستگاشون کوچیک بود؟آخه اونی که من دیدم دستگاه های بزرگیه

بله.چندین دستگاه کوچیک بود. مثلا ۱۲تا .

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
آره گل برای منم پیش اومده جایی برم کثیف باشه ولی لباسای خودموپهن کردم رودوشک وبالشت مجبوری سرکردم ا ...

منم دقیقا لباسای خودم و روش پهن کردم

اصلاااا شبا جایی نمی مونم مگ خیییلی واجب باشه مسافرتم ک همه چی با خودم میبرم حتی پتومو😂

آره وای چندجا رفتم ک بالشت برام آوردم تا زیر سرم گرفتم انقدررر بو تف و دهن داده ک عوق زدم واقعا باور ...

وای منم بدم میاد و شدیدا حساسم چندشم میشه بالش دیگرانو استفاده کنم 

❤️❤️❤️
وای منم بدم میاد و شدیدا حساسم چندشم میشه بالش دیگرانو استفاده کنم

آره من حتی بدم میاد کسی میاد خونم پاشو بذاره رو تختم آخ اصن عصبی شدم همی الان

بعد با پا میرن رو تخت و سرشونم میزارن رو بالشتت😭

من هر 10 روز روتختی و میشورم و خوشبو کننده میزنم هر 4 5 روز هم روبالشتیارورو بالشتی خودمو حموم ب حمو ...

با چی میشوری روتختی رو منظورت اون لحاف روتختی هستش یا اون پارچه ای که رو خوشخواب میندازی

با چی میشوری روتختی رو منظورت اون لحاف روتختی هستش یا اون پارچه ای که رو خوشخواب میندازی

با نرم کننده اکتیو خوشبو هم هس

ماهی 1 بار همشو اما هر10 روز ملافه ک رو خوشخواب میندازم

چرا من هیچوقت هیچ بویی از روتختی و بالشت نگرفتم😐

کلا شاید سالی دو بار این چیزارو بشوریم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
من هر 10 روز روتختی و میشورم و خوشبو کننده میزنم هر 4 5 روز هم روبالشتیارورو بالشتی خودمو حموم ب حمو ...

عزیزم میشه یه سوال دیگه بپرسم میتونم رو تختی دو نفره رو داخل ماشین ۹ کیلویی بندازم 

2810