2777
2789

نمیخونم راحت🤣

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

نمیخونم

واس ارشد ی کتاب گرفتم نزدیک ی تمن

داره فیها خالدونم می‌سوزه 

اخه تو ک نمیخوندی زن چرا این پولا بی زبونو ریختی دور

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

پارت پارت بخون تیکه تیکه بخون بعد برای خودت توضیح بده هر کلمه ای جا انداختی اونو دورش خط بکش آخر سر که درس را تموم کردی از اول مرور کن هرجایی دیدی لنگ میزنه هایلایت کن بعدم ده تا تست بزن کلمات رو تو خاطرت حفظ کن سعی کن جمله بندی خود کتاب را بگی بین کلمه ها هم رمز بزار 

رشتته چیه 

ی بار میخونی ک ببینی چی فهمیدی مثلا 30 صفحه خوندی 

دفعه بعد اول میشینی مرور میکنی ( مسئله ها رو حل میکنی) بعد ی 10/20 صفحه جدید میخونی 

دفعه سوم. برا اون 30 صفحه اول ی خلاصه مینویسی   بعدم اون. 20 صفحه باقی رو مرور میکنی باز چند صفحه جدید میخونی 

من خودم درسام حل کردنی و فرمول و اینطوری هاست حتما طبقه بندی و مرور و خباصه لازمه . اینطوری میخونم 

رشتته چیه ی بار میخونی ک ببینی چی فهمیدی مثلا 30 صفحه خوندی دفعه بعد اول میشینی مرور میکنی ( مسئله ه ...

حسابداری 

کند خوانم 😢 سر یک صفحه دقیق ۴۰ دقیقه الی ۱ ساعت میمونم تهشم یاد نمیگیرم دیگه خسته شدم 

حسابداری کند خوانم 😢 سر یک صفحه دقیق ۴۰ دقیقه الی ۱ ساعت میمونم تهشم یاد نمیگیرم دیگه خسته شدم

شاید تمرکزت پایینه. ی اپ دارم  اسمش تایمته تو. مایکت هست 

دانلود کن  تایمز ترمکز داره. 25 دقیقه استارت میزنی. تموم شد 5 دقیقه استراحت 

یا خودتم قرداد کن هر چی نفهمیدی هی روش نمونی  ادامه بده بصیه شو بخون. شاید متوجه شدی