2777
2789

پسر خواهر شوهرم یکی یه دونه ست خیلی لوسه هرچی بخواد براش فراهم میکنن العان براش خرگوش گرفتن گذاشتن تو قفس توی تراس  شام خونشون بودیم با دخترم رفتیم تو تراس خرگوشو ببینیم بدنش نقطه نقطه خون خشک شده حالت جوش بود من فکر کردم آبله ای چیزی زده به خواهر شوهرم گفتم نزار کارن نزدیکش بشه نکنه مریضی و آبله گرفته زده زیر خنده میگه نه از باکس کمد اتاق کارم سرنگ برداشته براش آمپول زده دکتر بازی کرده(پزشک عمومیه و کلینیک زیبایی زده ) ...خیلی حالم بد شد مثلا دکتره چطور اینجور راحت میخنده و ..خرگوش بیچاره چطور نمرده ؟ عیدا هم براش جوجه رنگی میگیره هی گردنشونو میشکنه خفه میکنه دوباره میره میخره  براش ... شده تفریح واسه بچه ....دکتر مملکتو ببین!!!!! خیلی حالم بدشد چی بگه آخه ادم به همچین افرادی ...

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ام که بودم روستای بابابزرگم اینا یه همسایه داشتن یه الاغ داشت بار میبرد براشون وقتی بارش زیاد بود یا خسته بود میموند و راه نمیرفت یه چوب داشتن میزدن اونجاش حیوون زبون بسته از درد میدویید هیچ وقت نمیتونم فراموش کنم خدا لعنتشون کنه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

منم تو پارک دیدم یه دختر ۵ ۶ ساله هی با لگد میزد تو باسن گربه من عجله داشتم با تلفن صحبت می‌کردم دو تا دختر جوون شستنش پهنش کردن خودش و مامان بی شخصیتش رو

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

2810