2777
2789
عنوان

یه مورد حیوان آزاری وحشتناک دیدم حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 60 پست
ای‌کاش می‌تونستم کارن و ننه‌ی پتیاره‌ش رو پیدا کنم و پاره‌شون کنمامیدوارم بدترین‌ها رو به عنوان کارم ...

دلم میخواد با همون سرنگ جفت شونو سوراخ سوراخ کنم مثل آبکش تا بفهمن دکتر مملکت و یعنی سگ تو اون تحصیلاتش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاک تو سر همچین پزشک خرییییی

وجدان نداره ژل با سطل از چین قاچاق میارن می زنه ه سیسی خدا تومن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

به خدا به اندازه‌ای عصبی شدم که پتانسیل قاتل شدن رو هم دارمچقدر بعضی‌ها حروم‌زاده و عوضی‌ان وای

منم خیلی ناراحت شدم هنوز بدن خرگوشه جلوی چشامه

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

معذرت میخوام ببخشید اینو میگم ولی گوه سگ تو تحصیلاتش زنیکه اشغال کاش خرگوش رو از اون خونه نجات می د ...

به همسرم گفتم گفت فردا زنگ میزنم حتما بهشون

وجدان نداره ژل با سطل از چین قاچاق میارن می زنه ه سیسی خدا تومن

اخ اخ خدا کنه کارما بگیرتش 

مادر بیشعور بچه بی شعور تر بیچاره خرگوشه حتما تلف میشه 😰😰😭😔😔

از پاییز و حالو هواش متنفرم از ۸ آذر متنفرمممم خدا کمکم کن 💔🥺

استارتر نمی‌شه خرگوش رو ازشون بگیری یا نمی‌دونم هرطور شده از اون شکنجه‌گاه نجاتش بدی؟😭

به همسرم گفتم خیلی ناراحت شد گفت فردا پیگیری میکنم

دلم میخواد با همون سرنگ جفت شونو سوراخ سوراخ کنم مثل آبکش تا بفهمن دکتر مملکت و یعنی سگ تو اون تحصیل ...

دقیقاً

بمیرم برای خرگوش و جوجه‌ها😭

ای‌کاش یک قانونی وجود داشت که قبل از فروش حیوانات از سرپرستش تست سلامت روان می‌گرفتن

京香水月

اخ اخ خدا کنه کارما بگیرتش مادر بیشعور بچه بی شعور تر بیچاره خرگوشه حتما تلف میشه 😰😰😭😔😔

جوجه رنگی ها که میمردن عین خیالش نبود فردا دوباره میرفت براش میگرفت اینم بمیره عین خیالش نیست

2810