2777
2789

من حدود یک سالی هست که تو اینستا فعالیتی رو شروع کردم. یه دختره هست که اونم حدودای من شروع کرده از اون زمان و موضوع پیچ هامون یکیه. من هیچوقت با هیچکس مشکل نداشتم و خب اینو هم فالو کردم تا دوست بشم باهاش. اما کم کم متوجه شدم که طرف، جواب کامنت همه رو زود میده مال منو نمی‌ده. اگه بده هم خیلی سرد و خشک و جدی جواب میده. یا مثلا یه وقتا یه استوری های کنایه داری میزنه که قشنگ داره به من اشاره می‌کنه. یا حتی یه بار به خاطر این دختر، با یکی دعوام شد تو اینستا« با خود دختره نه، دختره دوستش رو خبر کرده بود و حالا دلایل دیگر»

یه بار هم زیر یه پست حرف زده بودن، قشنگ آمار منو نشون میداد حتی نیک نیمم و اینارو کنایه دار میگفتن. رفتم دایرکت دختره و گفتم: من احساس میکنم ازم بدت میاد؟ اگه موضوعی هست بگو حلش کنیم چون به هر حال همکاریم تو این موضوع.

بعد یه مدت طولانی جواب داد که: نه عزیزم، من با یکی دیگه ام و هیچ مشکلی با شما ندارم.

درحالی که جوابی که بهم داده بود هم خیلی خشک بود درحالی که این دختره با همهههه خیلی گرم و صمیمیه. 

بیا در نظر بگیریم ازم بدش میاد، پس چرا اولین نفر اون منو فالو کرد؟ و حتی یک بار تو تلگرام ناشناس پیام داد و ازم تعریف کرد درحالی که از یه طریقی فهمیدم این اونه.

نمی‌فهمم بدش میاد؟ خوشش میاد؟ اصلا فازشو نمی‌فهمم که بتونم تصمیم بگیرم

این کاربری دست چندین نفر است.

اینم بگم یه بار من کامنت یکی از فالوور هامو استوری کرده بودم که نوشته بود: بهترین پیچ تو این موضوع تویی!

بعد یه مدت دیدم یه استوری گذاشت و گفت: عجب ادمایی به خودشون میگن بهترین.

« برای همین حس میکنم طرف با من مشکل داره»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا انقد درگیرشی حالا بدش بیاد یا خوشش بیاد فرقی داره در روند فعالیت تو

خب باید بفهمم کی رو نزدیک خودم می‌خوام نگه دارم 

اگه خوشش میاد که اوکی

اگه بدش میاد چرا هی میرم پست و استوری هاشو چک میکنم درحالی که اون ازم بدش میاد؟ تازه اون اصلا پست های منو چک نمیکنه اما اولین نفر منو فالو کرده، فالویینگ هم خیلی کم داره در حد ۱۰ نفر نزدیک ها که منم هستم. اما اصلااااا سراغ پیچ من نمیاد 

فکر کن ببین بودن ونبودن این فرد تو زندگی ات چه تاثیری داره بعد بخاطرش خودت رو درگیر کن

اگه خوشش میاد که اوکی

اگه بدش میاد چرا هی میرم پست و استوری هاشو چک میکنم درحالی که اون ازم بدش میاد؟ تازه اون اصلا پست های منو چک نمیکنه اما اولین نفر منو فالو کرده، فالویینگ هم خیلی کم داره در حد ۱۰ نفر نزدیک ها که منم هستم. اما اصلااااا سراغ پیچ من نمیاد 

درک نمیکنم چرا این حساس شدیولش کن بابا

چون استوری های کنایه دارش می‌ره رو مخم. می‌خوام ببینم من الکی توهم زدم یا واقعا ازم بدش میاد 

اگه خوشش میاد که اوکی

خب باید بفهمم کی رو نزدیک خودم می‌خوام نگه دارم اگه خوشش میاد که اوکیاگه بدش میاد چرا هی میرم پست و ...

خب چک نکن استوریاشو عزیزم 

شاید واقعا منظورش کسی دیگه س تو به خودت میگیری

واقعا درگیر چه چیزی هستی .ازش بیا بیرون .زندگی واقعیت را بکن .

چه ربطی داره خواهر؟ مگه قراره اورانیم استخراج بکنم که میگی در بیا برو تو واقعیت؟

من زندگی واقعیمو دارم، مجازی هم مهمه چون ازش کسب در آمد میکنم 

از طرفی استوری های این شخص هر روز جلوی چشممه

باید بدونم طرف باهام حال می‌کنه یا حال نمیکنه 

باید بدونم ازش بدم میاد یا خوشش میاد 

که بفهمم آیا دوستش باشم؟ آیا پیچش رو دنبال کنم یا نه 

خب چک نکن استوریاشو عزیزم شاید واقعا منظورش کسی دیگه س تو به خودت میگیری

دلایل دیگه رو ذکر کردم که چرا برمیدارم، خوب نخوندی انگار 

چون استوری های کنایه دارش می‌ره رو مخم. می‌خوام ببینم من الکی توهم زدم یا واقعا ازم بدش میاد خب باید ...

سطح دغدغت خیلی ...

نمیدونم عزیزم بنظرم بیخیال شو آرامش داشته باشی

خب دارم بهت میگم بازم حرف خودتو میزنی

اوکی ممنون از نظرت

هرچند اهمیت داشته که اینجا تاپیک زدم

دوست دارم بدونم کی رو اطراف خودم نگه میدارم و با کی حرف میزنم

2810