من حدود یک سالی هست که تو اینستا فعالیتی رو شروع کردم. یه دختره هست که اونم حدودای من شروع کرده از اون زمان و موضوع پیچ هامون یکیه. من هیچوقت با هیچکس مشکل نداشتم و خب اینو هم فالو کردم تا دوست بشم باهاش. اما کم کم متوجه شدم که طرف، جواب کامنت همه رو زود میده مال منو نمیده. اگه بده هم خیلی سرد و خشک و جدی جواب میده. یا مثلا یه وقتا یه استوری های کنایه داری میزنه که قشنگ داره به من اشاره میکنه. یا حتی یه بار به خاطر این دختر، با یکی دعوام شد تو اینستا« با خود دختره نه، دختره دوستش رو خبر کرده بود و حالا دلایل دیگر»
یه بار هم زیر یه پست حرف زده بودن، قشنگ آمار منو نشون میداد حتی نیک نیمم و اینارو کنایه دار میگفتن. رفتم دایرکت دختره و گفتم: من احساس میکنم ازم بدت میاد؟ اگه موضوعی هست بگو حلش کنیم چون به هر حال همکاریم تو این موضوع.
بعد یه مدت طولانی جواب داد که: نه عزیزم، من با یکی دیگه ام و هیچ مشکلی با شما ندارم.
درحالی که جوابی که بهم داده بود هم خیلی خشک بود درحالی که این دختره با همهههه خیلی گرم و صمیمیه.
بیا در نظر بگیریم ازم بدش میاد، پس چرا اولین نفر اون منو فالو کرد؟ و حتی یک بار تو تلگرام ناشناس پیام داد و ازم تعریف کرد درحالی که از یه طریقی فهمیدم این اونه.
نمیفهمم بدش میاد؟ خوشش میاد؟ اصلا فازشو نمیفهمم که بتونم تصمیم بگیرم