2777
2789
عنوان

خواستگاری که خونه نداشته باشه قبول نمیکنم حق دارم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 113 پست
نه مرد و زن بايد همراه باشن نواقص همو قبول كنن به مرور رو به بهتر شدن برن خواستگارت خونه داشت كه چه ...

نه عزیزم باید هم خونه داشته باشه هم اخلاق خوب هم اهل زندگی باشه جفتش باهم دیگه😊

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

بستگی داره منظورت کدوم منطقه و استان خونه داشت باشه و سن پسرچقدر باشه وشغلش چیه میشه مستاجربود ولی خونه بزرگ کرایه کرد اگر تهران باشی ک با دلار۷٠هزارتومنی تا۵٠سالگیم یه مهندس نمیتونه خونه بخره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سالته

۲۱

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

2805

عزیزم من تجربه دارم.خوته ی پدر و مادرم 700 متر بود و باکسی ازدواج کردم که نه تنها خودش بلکه خانوادش هم مستاجر بودن. الویت اول رو دادم به انسانیت و بعد هم به جسارت و تلاش. کاملا تصمیمتون شخصیه و صبور و انعطاف آدمها هم باهم متفاوته من اذیت شدم خیلی هم اذیت شدم ولی ارزشش رو داشت با همسرم با سختی زندگی رو بسازیم ولی دوستانم حاضر نشدن. 

من هر وقت تونستم با حقوق خودم خونه بخرم اون موقع از پسر مردم درخواست خونه میکنم 

با این وضع اقتصادی همینکه پسرا ازدواج کنن خیلی زیاده چه برسه خونه 

خود پراید ۳۰۰ میلیونه بیچاره جوون ایرانی

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

من اگه خودم توانایی داشتم خونه بخرم پسره اگر پسر خوبی بودی و خونه نداشت قبول میکردم باهم زندگی میساختیم دوستم شغل خوبی داشت ولی شوهرش نه ماشین نه خونه داشت الان ماشالا وضعشون خوبه چون پسر خوبی بود قبول کرد برعکس من با یکی اشنا شدم خیلی سطح مالیش بالا بود خونه جای خوب داشت ولی ادم هولی بود

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

منم توی خونه خوب وبزرگ متولد شدم وبزرگ شدم 

تو همون خونه هم عروس شدم

ولی مستاجری کشیدم کلی بدبختی کشیدم تاخونه دار شدم

درعوض الان کلی قدر میدونم 

حالا خونه دار باشه که خیلی عالیه 

ولی خیلی هم سخت نگیر

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اینکه از بچگی چی بودی و کجا بزرگ شدی مهم نیسچون شرایطی بوده ک پدر شما مهیا کرده نه خود شماقصد جسارت ...

به نظرم دختر میتونه توقع داشته باشه

چون مرد وظیفه فراهم کردن شرایط خوب زندگی رو داره مثل خونه و ماشین و.. 

البته بماند که ماشین هم دارم و پس انداز هم دارم و دنبال خرید خونه هستم اتفاقا 

اما حتی اگر اینا هم نبود بازم وظیفه تامین مخارج زندگی با مرد هست

الان هیچ پسری نمیتونه خونه بگیره مگر اینکه باباش براش بخره

ن جانم اگ پشتکار و عرضه داشته باشه همه چیز شدنیه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

منم هیچوقت مستأجری رو تجربه نکردم از بچگی تا زمان ازدواج اما الان که متاهلم مستاجرم

همسرم از لحظه اول که پا پیش گذاشته برا خواستگاری تا همین الان بدون پشتوانه بوده و خودش همه چیز رو پیش برده و برام ارزشمنده تلاشش 

باید در نظر بگیری الان اکثر جوونا نمیتونن خونه بخرن‌ همینکه پول پیش خونه داشته باشن و از پس اجاره دادن ماهانه بر بیان خیلی هم خوبه . 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

اینکه از بچگی چی بودی و کجا بزرگ شدی مهم نیسچون شرایطی بوده ک پدر شما مهیا کرده نه خود شماقصد جسارت ...

هر دختری میتونه برای خودش معیارهایی داشته باشه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
زندگی مستاجری برای من از تنهایی سخت تره

درک درستی از زندگی نداری

با ۲ تا بچه‌ی کوچک تو قصر خودت گیر کرده باشی

و  همسرت به جای دوست و همراه بودن سرزنش کنه و همش دعوا و دلخوری باشه

اونوقت می‌تونی ارزش‌ تنها نبودن و خونه داشتن رو مقایسه کنی

خیلی خامی... امیدوارم یه چند سالی کلا موضوع ازدواج رو بگذاری کنار و تجربه کسب کنی‌. به خصوص بری سر کار ببینی جامعه رو.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
2810