2777
2789
عنوان

خواستگاری که خونه نداشته باشه قبول نمیکنم حق دارم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 113 پست
خب گلم چی بگم الان؟ روحیه ها و شخصیت ها متفاوته من مثل شما نمیتونم راحت کنار بیام

بنظرم این مدلی بودن رو عوض کن تا ازدواج خوبی داشته باشی…..یکی میبینی هیچی نداره ولی‌ ارامش  و‌زندگی‌خوبی داری باهاش

یکی میبینی همه چی دار ولی زندگی باهاش زجره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها متوجه شدید خانوم توی خونه خوب و بزرگ بزرگ شدن یا بازم بگه؟

والا منم چشم باز کردم پدر مادرم صاحب سه طبقه خونه بودند

می‌گفتند هیچی نداشتند و با وام بنی صدر خریدند

همون که بعدا گفتند ملعون و فلان

پدر مادر من همیشه دعاش می‌کردند

خلاصه با این حال بچه‌هاشون نه تونستند تو مجردی خونه بخرند و نه با فرد خو‌دار ازدواج کنند.

ولی من و همسرم الان خونه داریم. چون باعرض بودن ملاکمون بود. نه پولداری خانواده! ولی الان تقریبا غیر ممکن شده. واقعا کسانی که ۱۰سال بعد ما ازدواج کردند هیچ راهی ندارند. تورم خیلی رفت بالا. مملکت به فنا رفته از جهت اقتصادی.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
2805
خب میتونه توقع اشپزی و خیاطی خوب داشته باشه. چرا که نه؟ ساپورت مالی؟ این وظیفه مرده!!!

نه مرد و زن بايد همراه باشن 

نواقص همو قبول كنن به مرور رو به بهتر شدن برن 

خواستگارت خونه داشت كه چه عالي ولي مهم از از اون شغل و اخلاق و ايمان و اهل تلاش و زندگي بودنه 

خونه داشته باشه بد دل باشه هرزه باشه يا خسيس باشه 

يا اهل ارتباط با خانواده ي زن نباشه يا تنبل باشه يا دروغگو از اب دربياد و ...

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد

نظر شخصی : 

وقتی توی خونه ی بابات خوب بزرگ شدی معقول هست که زندگی خوبی رو از همسر آینده هم بخوای 

مخصوصا کسی که طعم مستاجرش و نچشیده خیلی براش سخته که با اون وضعیت کنار بیاد

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
اره اینو قبول دارمولی کسی نیست که واقعا بخوامش. اینو برای خواستگار های سنتی گفتمامضام رو بخون...عشقم ...

امیدوارم که یه روز برگرده گلم

اگرم برنگشت با غمش زندگی نکن و به خودت فرصت بده .. تهش فقط خودتی که عذاب میکشی 

ما دخترا تنها سرمایمون از زندگی جوونیه 

پیانیست ‌‌.. مانارِم 🌙🖤

بشتگی داره کدوم شهر باشین 

تو شهرای بزرگ عملا ی اپارتمان کوچک حاشیه شهز حداقل 3 میلیارده 

واقعا چجوری از جوان 25/26 ساله تو این وضعیت اقتصاد میشه همچسن توقعی ذاشت؟

بنظرم این مدلی بودن رو عوض کن تا ازدواج خوبی داشته باشی…..یکی میبینی هیچی نداره ولی‌ ارامش و‌زندگی‌ ...

میدونی چرا اینطوری فکرمیکنم؟ چون واقعا ازدواج جزو اولویت های زندگیم نیست. واقعا اونجور دنبالش نیستم

خیلی تو ذهنم کمرنگه. بهش فکر نمیکنم.و اگر بخوام ازدواج کنم با کسی ازدواج میکنم که همه چی داشته باشه. 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

امیدوارم که یه روز برگرده گلماگرم برنگشت با غمش زندگی نکن و به خودت فرصت بده .. تهش فقط خودتی که عذا ...

چرا دخترا تنها سرمایه شون از زندگی جوونیه؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

منم تفکر شمارو داشتم

و الان ده ساله ازدواج کردم یه روز اجاره نشین نبودم

از همون اول رفتم خونه خودم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

اینکه از بچگی چی بودی و کجا بزرگ شدی مهم نیس

چون شرایطی بوده ک پدر شما مهیا کرده نه خود شما

قصد جسارت ندارم ولی خودتم موفقیت چشمگیری داشتی؟

مثلا من مجردم خونه و ماشین دارم و زندگی مستقل

خب طبیعیه ک بخام ازدواج کنم با یکی مث خودم ازدواج کنم

ولی بنظرم منطقی نیس دختری ک هیچ هنری نداره هیچ درآمدی نداره صرفا بخاطر وضعیت مالی پدرش پرتوقع باشه

البته من از شما چیزی نمیدونم

کلی گفتم

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

2810