2777
2789

از بچگی هیچوقت طعم مستاجر بودن رو نفهمیدم و تو خونه خوب و بزرگ زندگی کردم و بزرگ شدم. نمیتونم بعد از این هم مستاجر بشم و برام تحملش سخته. ایا اینکه توقع داشته باشم پسر خونه داشته باشه توقع زیادیه؟ مامانم میگه اره به اجاره هم راضی شو وگرنه کسی پیدا نمیشه با این شرایط منم گفتم خب پیدا نشه پس ترجیح میدم ازدواج نکنم. 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
یکم انصاف داشته باش آخه کی میتونه الان خونه بخره

پولدار باشه خانوادش هم کمک کنن میتونه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

منم از بچگی تو خونه سیصد متری بزرگ شدم 

ولی پسری که خونه نداشتنش از تنبلی بیعرضگی با پسری که عرضه شو داره و فعلا خونه فرق داره 

مگه الان اوضاع مثل قدیمه ؟ به راحتی میشه خونه خرید ؟ خودت راحت میتونی بخری بدون کمک بابا مامانت تو سن ۲۵ سالگی ؟ 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
الان خونه حداقل زیر دو نیسکی میتونه خونه بخره🥲

پولدار باشه خونوادش هم کمک کنن میتونه

بچه ها متوجه شدید خانوم توی خونه خوب و بزرگ بزرگ شدن یا بازم بگه؟

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

منم از بچگی تو خونه سیصد متری بزرگ شدم ولی پسری که خونه نداشتنش از تنبلی بیعرضگی با پسری که عرضه شو ...

اره تا اون موقع میتونم یه جای کوچیک بخرم تو فکرشم اتفاقا

من سیزده سال پیش ازدواج کردم شوهرم نه خونه داشت نه ماشین خداروشکر الان وضعمون خوبه 

این مال قبل بود ما با قناعت و اینا تونستیم خونه بخریم ولی الان با قناعت و تومن تومن جمع کردن نمیشه یعنی الان نمیشه از صفر شروع کرد کیس خوب هم کمه متاسفانه دیگه چه میشه کرد

2810