2777
2789
عنوان

خواستگاری که خونه نداشته باشه قبول نمیکنم حق دارم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 113 پست
من هر وقت تونستم با حقوق خودم خونه بخرم اون موقع از پسر مردم درخواست خونه میکنم با این وضع اقتصادی ه ...

خب پسر اون مدلی میتونه بره سراغ دختر سطح پایین تر

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

منم تفکر شمارو داشتمو الان ده ساله ازدواج کردم یه روز اجاره نشین نبودماز همون اول رفتم خونه خودم

منم همینطور

هیچوقت کم نخواستم

از هیچکدوم از ملاک هام هم کوتاه نیومدم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا دخترا تنها سرمایه شون از زندگی جوونیه؟

بزار مقایسه کنم

یه پسر با بالا رفتن سنش موقعیتای شغلی بیشتری نصیبش میشه .. پولدارتر میشه چه بسا خوشتیپ تر میشه 

هرچقدم سنشون زیاد بشه میرن با یه دختر کم سن و سال زندگی و ازدواج میکنن

اما دختر .. تنها سرمایشمون جوونی و لطافتشونه ، نمیشه با هرکسی و تا هرزمانی ازش استفاده کنن .. فرصتاشون کمتره 

پیانیست ‌‌.. مانارِم 🌙🖤
2805
درک درستی از زندگی نداریبا ۲ تا بچه‌ی کوچک تو قصر خودت گیر کرده باشیو همسرت به جای دوست و همراه بود ...

اتفاقا سرکار هم رفتم جامعه رو هم دیدم

چرا فکر میکنی هر مرد پولداری هوله و خیانت میکنه اخر؟ 

نخیر.کسی که بخواد بیاد خواستگاری من باید هم پول داشته باشه هم اخلاق

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

من هر وقت تونستم با حقوق خودم خونه بخرم اون موقع از پسر مردم درخواست خونه میکنم با این وضع اقتصادی ه ...

من موافقت یا مخالف تامی ندارم با حرف استارتر، ولی این حرف شما هم منطقی نیست

وقتی جامعه مملو از قوانین، دیدگاه‌ها و ضوابط ضدزنه، فرصت شغلی برای زن کمتر و محدودتره، نگاه‌ها به توانایی و استعداد زن درست نیست، پس انتظاری هم نمیره زن خودش رو از نظر خرید خونه و ماشین و ... با پسر مقایسه کنه

هروقت شرایط اجتماعی، فرهنگی و قوانین مربوط به خانم‌ها اصلاح شد، اون موقع میشه این قیاس رو انجام داد

بنظرم نه،من حتی پدر و مادرم به خواهرم بزرگترم خونه دادند که تا هروقت بتونن خونه بخرن اونجا زندگی کنن،ماهم هیچوقت مستاجر نبودیم ولی تو این شرایط از یه جوون توقع خونه داشتن نداریم،هروقت یه خونه به نام خودت داشتی منطقیه که از اونم خونه بخوای

لایک نکن،ریپلای نکن

خب پسر اون مدلی میتونه بره سراغ دختر سطح پایین تر

ربطی به اختلاف طبقاتی نداره عزیزم تو این مملکت همه ی جوون ها بی پولن مگر اینکه پدر پولدار داشته باشن

و اینکه همه چی تو پول خلاصه نشده اگه مرد باشه کار کنه می‌تونه کاخ بسازه فقط به مرد بودنش بستگی داره

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

به نظرم دختر میتونه توقع داشته باشهچون مرد وظیفه فراهم کردن شرایط خوب زندگی رو داره مثل خونه و ماشین ...

بله تهیه مسکن و مخارج با آقاس.

ولی میتونه بصورت رهن و اجاره باشه.‌ قرار نیس همه صاحب خونه باشن که.

هرکسی باید درحدی ک شرایط خودش هست توقع داشته باشه.

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بزار مقایسه کنمیه پسر با بالا رفتن سنش موقعیتای شغلی بیشتری نصیبش میشه .. پولدارتر میشه چه بسا خوشتی ...

این حرف تو فقط در مورد ازدواج صدق میکنه

ولی دختر هم میتونه از لحاظ شغلی و مالی پیشرفت کمه

من موافقت یا مخالف تامی ندارم با حرف استارتر، ولی این حرف شما هم منطقی نیستوقتی جامعه مملو از قوانین ...

دقیقا همینطوره من دیدگاه خودم رو گفتم چون می‌خوام مستقل بشم میبینم که واقعا خونه خریدن خیلی سخته از این جهت مقایسه کردم

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

نه عزیزم باید هم خونه داشته باشه هم اخلاق خوب هم اهل زندگی باشه جفتش باهم دیگه😊

حاضر هستي براي اينده و شغل خوب تو اتاق ١٢ متري خوابگاه با چند نفر يه مدت زندگي كني ؟

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
بله تهیه مسکن و مخارج با آقاس.ولی میتونه بصورت رهن و اجاره باشه.‌ قرار نیس همه صاحب خونه باشن که.هرک ...

من توقع داشتن خونه از پسر رو دارم حالا اگرم کسی نتونه میتونه بره دنبال دختر سطح پایین تر

حاضر هستي براي اينده و شغل خوب تو اتاق ١٢ متري خوابگاه با چند نفر يه مدت زندگي كني ؟

معلومه که نه

برای همین خوب درس خوندم شهر خودمون دانشگاه قبول شدم

2810