2777
2789
عنوان

خواستگاری که خونه نداشته باشه قبول نمیکنم حق دارم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 113 پست
اره تا اون موقع میتونم یه جای کوچیک بخرم تو فکرشم اتفاقا

اگه با پول خودت میتونی بخری عالیه

شغلت و در آمدتم بگو😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه میکنی . نمیگم با یه آدم بیکار فقیر ازدواج کن اما اگه کسی اخلاق داشت و جنم کارکردن و اندک پس انداز شروع زندگی بنظرم قبول کن. تنهایی واقعا سخته از یه سنی سخت ترم میشه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
آدم اگه واقعا یکیو بخاد به خونه داشتن یا نداشتنش فک نمیکنه .. بدست میاد

اره اینو قبول دارم

ولی کسی نیست که واقعا بخوامش. اینو برای خواستگار های سنتی گفتم

امضام رو بخون...عشقم و همه زندگیم رفته💔 ... اگر یه روزی برگرده هیچی هم نداشته باشه من کل زندگیم رو به پاش میریزیم

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

2805

اسی ی چیز‌بگم‌ حالا اینجا شاید بکی دونفر بیان بگن داره پز میده یا هرچی مهم نیست

من بابام‌ کارش با واحد و خونس ساخت و ساز‌۱۰ تا مجتمع داره هرکدوم۳۰واحد۴۰‌واحد خدارشکر و ماشالله

هیچوقت هیچوقت هیچوقت حتی ب ذهنمم نیومد که طرفم باید خونه داشته باشه یا اصلا داره یانه! !!!!

و‌ دراخر شوهرم خونه نداشت و بابام ی واحد داد ک زندگی کنیم(واسه خودمون نه ها فقط زندگی توش))البته الان بخاطر ی مشکل شوهرم ک ۵ ماه م‌نده شهر دیگه ای مستاجریم و نصف وسایلم‌‌ فقط این‌خونس

اشتباه میکنی . نمیگم با یه آدم بیکار فقیر ازدواج کن اما اگه کسی اخلاق داشت و جنم کارکردن و اندک پس ا ...

زندگی مستاجری برای من از تنهایی سخت تره

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

اسی ی چیز‌بگم‌ حالا اینجا شاید بکی دونفر بیان بگن داره پز میده یا هرچی مهم نیستمن بابام‌ کارش با واح ...

خب گلم چی بگم الان؟ 

روحیه ها و شخصیت ها متفاوته من مثل شما نمیتونم راحت کنار بیام

مثلا پسري بگه انتظار دارم زنم اشپزي و خياطيش عالي باشه منو ساپورت كنه و جمع و جور كنه اخه از بچگي م ...

خب میتونه توقع اشپزی و خیاطی خوب داشته باشه. چرا که نه؟ 

ساپورت مالی؟ این وظیفه مرده!!! 

زندگی مستاجری برای من از تنهایی سخت تره

الان فکر میکنی الان مادرپدرت کنارتن از سن ازدواجت نگذشته و خواهان داری. تا ابد قرار نیس مستاجر باشی که. ان شاالله که مورد خونه دار قسمتت بشه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
خود من میخوام تا دوسال دیگه بخرمبعد اون پسر اینقدر بی عرضه است که نمیتونه؟

عزیزم با نظرت موافقم، الان کی میتونه بدون پشتوانه دیگه خونه بخره، الان اگه ازدواج کنیددونفرین، فردا پس فردا چهار نفر شدین وخونه نداشتین، باید ببخشید چهار نفری بزنید تو سر خودتون 

همین الان تکلیفتو روشن کن

2810