2777
2789
عنوان

خواستگاری که خونه نداشته باشه قبول نمیکنم حق دارم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 113 پست

منم اصلا خواستگاری که خونه نداشته باشه قبول نمیکنم

چون هیچوقت مستاجر نبودیم و همیشه خونه خوب و بزرگ منطقه خوب شهر داشتیم دلم نمی‌خواد پسرفت کنم و سر این موضوع هم بدبختی بکشم

اینا ک گقتی مشخصات‌ی ادم‌‌نسبتا پولداره. و برای ادم پولدار‌،، خواستگار پولدار میرهکه خونه داشته باشه ...

پس چرا برای من خواستگار پولدار نمیاد؟ 

یعنی اینقدر من بدشانسم؟ 🥺

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر طرف امنیت شغلی و آینده شغلی هم داشته باشه میشه کنار اومد

من شخصا نمیتونم

نمیخوام به هر قیمتی ازدواج کنم

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

2805
پولی نمیمونه از حقوق کارگری که بخوای فکر اقتصادی داشته باشی 😆

حتی اگر زیر یک تومن هم موند با همونم یه طلای کوچیک بخر

نه خوب کاری میکنی

از من به تو نصیحت وقتی با کم و نداری یکی بسازی بعد که وضعش خوب شد میره پولاشو واسه یکی دیگه خرج میکنه

منم با همه چی شوهر سابقم ساختم

یه موتور داغون دستش بود اونم واسه عموش بود

بعد واسه من شاخ شد

الان کسی میاد اول خونه میپرسم با کار خوب

حتما هم باید مستقل باشه نه با خانواده

بعد میرم مرحله دوم

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
من شخصا نمیتونمنمیخوام به هر قیمتی ازدواج کنم

اره خب معیارها باهم فرق داره

من خودم تحصیلات و شغل واسم بالاتر از خونه داشتن بود حالا جدای اخلاق و عشق و این چیزا

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
تو آشناها و فامیلو درو همسایه

فامیل که اتفاقا اصلا نیست

پسر همسنم خیلی کمه

همسایه هم که خب اینجا شهر بزرگه اصلا با همسایه رفت و امد نداریم البته اگر داشتیم هم پسر همسن من نداشتن بازن😄

فکرکنم واقعا بدشانسم😂💔

[QUOTE=361394950]اره ابجی حق با شما هست مستاجری خفت خالی هست اگرم پسری تو مجردیش نتونسته خونه بخره تو. متاهلی دیگه خی ...[/QUOTE

بعضی مستاجر ها تو بهترین خونه با تمام امکانات زندگی می‌کنن 

2810