از بچگی هیچوقت طعم مستاجر بودن رو نفهمیدم و تو خونه خوب و بزرگ زندگی کردم و بزرگ شدم. نمیتونم بعد از این هم مستاجر بشم و برام تحملش سخته. ایا اینکه توقع داشته باشم پسر خونه داشته باشه توقع زیادیه؟ مامانم میگه اره به اجاره هم راضی شو وگرنه کسی پیدا نمیشه با این شرایط منم گفتم خب پیدا نشه پس ترجیح میدم ازدواج نکنم.
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم
چ جوری میخوای بخری من خودم شاغلم حقوقم ۲۰ تومن ولی کی میتونم بگم ب نظرت
پس انداز دارم
🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴 تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
منم شرایط خونه پدریم خیلی خوب بودولی همسرم نه خونه داشت نه ماشینبسوزه پدر عشق😅
اره عشق که اصلا بحثش جداست
ولی وقتی عشق نباشه پای مادیات وسط میاد
خب شما ک وضعتون خوبه و خودتم میتونی خونه بخری. با هم سطح خودت ازدواج کن. با پایین تر از خودت نمیتونی
اره منم همینو میگم
ولی ای کاش پیدا شه پیدا نمیشه همچین پسری
اره عشق که اصلا بحثش جداستولی وقتی عشق نباشه پای مادیات وسط میاد
اگر طرف امنیت شغلی و آینده شغلی هم داشته باشه میشه کنار اومد
🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴 تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
تا دوسال دیگه قیمتا دوباره ده برابر میشه به خاطر نداشتن ثبات قیمت خیلی از امسال ماها هنوز مستجریم چو ...
ادم باید فکر اقتصادی داشته باشه
پس انداز من پول نیست
با حقوقم دلار و طلا خریدم