2777
2789

عزیزم شما تمام حق و حقوق خودتون رو بخشیدید؟!  مهریه و حتی جهیزیه در قبال اینکه همسرتون شماروطلاق بده ؟ 

درخواست طلاق از جانب شما بوده ؟ 

بله قابل فرجام در دیوان هست. 

منتها منظورتون از نقض چیه ؟ دادگاه حکم طلاق رو صادر کرده نوشته زوجه در قبال بذل (بخشش) تمامی حق و حقوق خود حکم الزام زوج به طلاق رو صادر کرده ، اگر همسرتون حاضر نشه برای طلاق به سردفتر اجرای طلاق نمایندگی داده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما تمام حق و حقوق خودتون رو بخشیدید؟! مهریه و حتی جهیزیه در قبال اینکه همسرتون شماروطلاق بده ...

انشالا اینجور که شما میگین باشه و تموم بشم واقعا سختی کشیدم تو این مدت 

عزیزم شما تمام حق و حقوق خودتون رو بخشیدید؟! مهریه و حتی جهیزیه در قبال اینکه همسرتون شماروطلاق بده ...

من فکر میکردم فرجام همون نقض و باطل شدن حکم آخه خیلی اذیت میکنن

طلاقتون بائن خلعی هس یعنی طلاق توافقی شما حق و حقوق خودتون رو بذل کردید در ازای طلاق نقض چی منظورتون ...

ایشون توافق نکرده . اعتراض زده طلاق نمیده منم میترسم 

من فکر میکردم فرجام همون نقض و باطل شدن حکم آخه خیلی اذیت میکنن

نه قابل فرجام خواهی یعنی یکی از طرفین مثلا شما یا همسرتون به حکم صاده اعتراض دارید تو این مدتی که تو حکم اومده حق فرجام لحاظ شده 

عذرمیخوام اگر بصورت توافقی نیست شما نباید از حق و حقوق خودتون گذشت میکردید اون برای زمانی هست که خانم میگن مهرم حلال جونم آزاد که شوهر هم موافق و راضی با طلاق باشه نه در این حالت که زوج راضی به طلاق نیستن 

حتی تو حکم اومده عسر و حرج زوجه میتونم بپرسم که همسرتون با اشاره به چه موردی بحث عسر و حرج رو مطرح کردن ؟!  

(درکل حکم طلاق رو دادگاه صادر کرده )

نه قابل فرجام خواهی یعنی یکی از طرفین مثلا شما یا همسرتون به حکم صاده اعتراض دارید تو این مدتی که تو ...

گذشت از حق و حقوق آخرین راهم بود چهار سال اذیت میکنن فقط .

رفته بود عدم تمکین گرفته بود فکر کنم مال اون  در صورتی که خودش آورده بود خونه پدرم با دعوا.

فقط میخوام بدونم این حکم طلاق ممکنه در دیوان با اعتراض همسرم باطل بشه یا نه .. خستم فقط

نه قابل فرجام خواهی یعنی یکی از طرفین مثلا شما یا همسرتون به حکم صاده اعتراض دارید تو این مدتی که تو ...

شوهرم به هیییچ عنوان طلاق نمی‌ده قصد اش فقط اذیت و آزار من