2777
2789
عنوان

نگران برادرم هستم میگه نمیخوام هیچوقت ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 115 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اتفاقا‌ دوره‌ی ازدواجِ آدم های با عرضه‌ست!انسان نیازمنده به دریافت عشق و عشق ورزیدن‌..دوره‌ی ازدواج ...

هه 

پس چرا اکثر همین با عرضه ها الان مجردن و مجردیو ترجیح میدن

مرد 

آهان خب چ ربطی داره ب اینکه بیاین اینجا

نی نی سایت ، سایت زنونه نیست . یه سایت عمومیه

بخوای یا نخوای ، بزرگترین سایت تبادل نظر فارس زبانه 

تعداد کاربر های فارس زبان فعالش از توییتر هم بیشتره 

شما اگه دنبال محیط زنونه هستی برو پارک بانوان 

چه ربطی به ازدواج درون خانوادگی داره دقیقا ؟وقتی اون میگه همه دخترا خرابن‌ ، همه دخترا شامل کس و کار ...

گفتم ک منظورش کیس ازدواجه مسلما کسی ب خواهرش خودش ب چشم کیس ازدواج نگاه نمیکنه 

والا ما ک توشهرمون سالم نمونده دقیقا برم از کی دفاع کنم؟! 

خب سوال اینحاست با کی خیانت میکنن مگه با همجنسای خودتون نیستن که خیانت میکنن تا اونا چراغ سبز نشون ...

ببخشید یادم نبود زن های شما با زن بهتون خیانت میکنن 😅

زن ها هم با همجنس خودتون یعنی مردای دیگه خیانت میکنن ، در ضمن جا داره بری تو جامعه ببینی دختره سر به زیر و خانمم باشه بازم یه مرد متاهل پیدا میشه بهش پیشنهاد بده ، هر زنی که بهش پیشنهاد میدن خودش چراغ سبز نشون نداده ، فردا مرد متاهل مزاحم دختر خودتم بشه میگی دخترم چراغ سبز نشون داده ؟ 

از کی تا حالا مسئولیت پذیر شدن پسرای این دوره که دنبال زن کارمند هستن بعد انتظار دارن زنه همه کارای خونه رو خودش بکنه و مسئولیت بچه داری هم تنها به عهده بگیره؟؟؟

هه پس چرا اکثر همین با عرضه ها الان مجردن و مجردیو ترجیح میدن

اکثر؟

از کل جامعه آمار گرفتی؟

طبق آمار می‌گم، اکثرا مایلن‌ ازدواج کنن، ولی به چندتا دلیل جلو نمی‌رن، 

اوضاع مالی و شهامت درآمد داشتن ندارن، مسئولیت‌پذیر نیستن، تنبلن‌.

می‌گن خب الان خونه بابام اوضاع بد نیست، چرا کارو سخت کنم؟

یکی پیدا شد حقیقتو گفت بقیه اقایون ادای پرنسسارو در میارن

خوب ، این تجربه تلخی بود که گفتم . مجردی پز دادن نداره ، البته گاهی پیش میاد که واقعا نمیشه و خوب با توجه به کوتاهی دنیا ، شاید مجبوریم بپزیریم که همه نمیتونن ازدواج کنن. اما خوب ازدواج و تشکیل خانواده ، بخشی از زندگی هست که در صورت عدم انجام ، جایی میرسه که دیگه خوشگذرونی و خرید و ورزش و ... نمیتونه لذت بخش باشه . در شرایط نرمال ازدواج خوبه . البته خوب زمانه هم خراب هست و واقعا بعضی ها نمیتونن . اما این که ازدواج نکنی و افتخار کنی ، این افراد رو ۲۰ سال دیگه ازشون بپرسید حالشون چطوره؟ البته اگه حالی داشته باشن !

ببخشید یادم نبود زن های شما با زن بهتون خیانت میکنن 😅زن ها هم با همجنس خودتون یعنی مردای دیگه خیانت ...

خب زن کارمند یا زنی که یه ارثیه ای بهش میرسه 

عالیه که 

اینکه اصلا نباید بهشون خیانت کنی 

مرد 

2810