2777
2789
عنوان

فرش 1200 شانه ضخیم

112 بازدید | 20 پست

خانما به نظرتون مغازه ای یا کاخونه ای هست ک فرش 1200 شونه ضخیم بزنه؟ 

فرش های خودم قدیمی 1200 شانه س ولی سنگین  خیلی دوستشون دارم ولی طرح ش قدیمی میخوام عوض کنم

اصلا این فرش های نازک دوست ندارم. از 700 شانه هم متنفرم  نمیدونم کجا پیدا میشه!!!  

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونایی که شما دارین فکر کنم بهشون میگن طرح دستبافت و گرونن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
۱۲۰۰ شانه ها الان‌نازک هستند اگر تهرانی برو شهر فرش اگر میتونی بری کاشان برو شهرک صباحی اران و بیدگل ...

خوزستانم ولی کاشان میتونم برم. شوهرم میگه اک این نارک ها گرفتی باید موکت کنی خونه رو  حتما باید پیدا کنم

اونایی که شما دارین فکر کنم بهشون میگن طرح دستبافت و گرونن

نه والا دستباف نیست برا 10 سال پیش فرش شونهر هم هس نرم و سنگین 

ما ۱۲۰۰ گرفتیم شبیه لواشکه😞😂

بعد بچها بدو بدو کنن پایینش لول نمیشه؟؟ کف خونه ما سرامیک گرمایش از کف نداره اصلا نمیشه از اینا بذاریم😂

نه والا دستباف نیست برا 10 سال پیش فرش شونهر هم هس نرم و سنگین

می‌دونم دستبافت نیست اسمشون طرح دستبافته یا دستبافت گونه دقیق نمیدونم چین اسمشون

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بعد بچها بدو بدو کنن پایینش لول نمیشه؟؟ کف خونه ما سرامیک گرمایش از کف نداره اصلا نمیشه از اینا بذار ...

بچه نداریم😂مام سرامیکه خیلی سردع

از زیرش باید موکتو فوم بذاری که فلج نشی😂

چه غریب ماندی ای دل :)

می‌دونم دستبافت نیست اسمشون طرح دستبافته یا دستبافت گونه دقیق نمیدونم چین اسمشون

اهان دیدم ازشون ولی همه رنگ های لاکی ک بخوام 3 تا لاکی بگیرم اصلا قشنک نیست دوس دارم این طرح خوشکل ولی سنگین باشه

بچه نداریم😂مام سرامیکه خیلی سردعاز زیرش باید موکتو فوم بذاری که فلج نشی😂

یا خداا😂😂 من شوهرم اصلا قبول نمیکنه میگه اگ اینا گرفتی کل خونه موکت باید بشه من از موکت متنفرم  فک کنم باید خودم برم کارخونه ببینم برام درست میکنن. 

کاش همون فرشهای ضخیم دوباره مد بشه اخه چرا انقد نازک درس میکنن؟ 

اهان دیدم ازشون ولی همه رنگ های لاکی ک بخوام 3 تا لاکی بگیرم اصلا قشنک نیست دوس دارم این طرح خوشکل و ...

والا نمی‌دونم کجا از اینا هست بهتون معرفی کنم ولی چقد میخاین هزینه کنین؟چون الان یه سری فرشای ماشینی تقریبا هم رنج دستبافت شدن انقد که گرون شدن با اینکه دستبافت برخلاف ماشینی ارزش معنوی و مادی رو باهم داره بازم خوب تحقیق کنین 

والا نمی‌دونم کجا از اینا هست بهتون معرفی کنم ولی چقد میخاین هزینه کنین؟چون الان یه سری فرشای ماشینی ...

3 تا باید بگیرم حدود 50 تا 55 میتونم

2810