2777
2789
عنوان

نگران برادرم هستم میگه نمیخوام هیچوقت ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 115 پست
یعنی برادرت با تمام دخترای شهرتون بوده و فهمیده همه خرابن خب خود طرف هم خرابه که با هزار نفر بوده

🤣ن کلی رفیق داره

میگی هرکی رد میشه یکیشون میگه من فیلم اینو دارم 

این با فلانی بوده

خودش تاحالا دوس دختر نداشته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مثال میزنم یه پسر وضعش معمولیه و پسر خوب و سر بزیریه هر جا رفته خواستگاری ردش کردن کلا بیخیال ازد ...

این شمایی که به پول برسی خدا رو بندگی نمیکنی 

وگرنه بیا من صد تا مرد پولدار نشونت بدم زن و بچه دارن 

کسی که مدام یه پاش دبی هست یه پاش تایلند خرابه چه دختر باشه چه پسر ، بعدم دیگه نباید پسر خطابش کرد باید بهش گفت اچ پی وی سیار ( دخترشم همین طور ) 

خب خوشحال شدم ذات واقعی خودتو نشون دادی حالا مشخص شد کی آهن پرسته 😁😂زن کارمند امثال من هستن و از ق ...

چقدر بد پسرا پولکین و پول پرستن 

راست میگن کافر همه را به کیش خود پندارد 

دقیقا پسرایی که پولین و دنبال پدر زن پولدار یا دختر با درامد خوب دقیقا همونا به دخترا میگن پولکی و گشنه 

2805
این شمایی که به پول برسی خدا رو بندگی نمیکنی وگرنه بیا من صد تا مرد پولدار نشونت بدم زن و بچه دارن ک ...

مگه هر پسری پول داره یا دستش میاد که نباید ازدواج کنه که 😂😂😂😂

مرد 

🤣ن کلی رفیق دارهمیگی هرکی رد میشه یکیشون میگه من فیلم اینو دارم این با فلانی بودهخودش تاحالا دوس دخ ...

رفیقای برادرت از دختر مردم فیلم گرفتن رفیقای برادرت اینجورین بعد برادرت حضرت عیسی مسیح پاکدامن ؟؟

فیلم گرفتن جرم و خلاف هست رفیقای برادرت خلافکارن یا الله