2777
2789
اول به همه دوستان توصیه میکنم سراغ ساحر و جادوگر نرند چو ن روزی نیست که پیام نداشته باشم از کسانی که ...

خیلی خیلی ممنونم ازت عزیزم از وقتی که گذاشتی 

منم به کمک قرآن تونستم رفع کنم طلسم مرگ رو

ولی برای جداییم هرکاری میکنم نمیشه!چله برداشتم دعا کن واسم 💔زندگیم ازهم نپاشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خیلی ممنونم ازت عزیزم از وقتی که گذاشتی منم به کمک قرآن تونستم رفع کنم طلسم مرگ روولی برای جدای ...

میتونی نماز باطل السحر حضرت زهرا بخونی البته سخته نشسته میتونی بخونی ،نمازات رو سعی کن اول وقت بخون ,شستشو خونه و دود کردن اسفند

من هم واسه مرگم زدنهم چندین بار برای جداییمخدانگذره ازشون

شما چجوری فهمیدید طلسم مرگ براتون گرفتن ؟ 

یه خانومه به من گفت طلسم گرفتن برام و تو قبرستون دفنش کردن که بمیرم و زندگیم خراب شه( دشمنای خونی دارم) به من گفتن باطل نمیشه متاسفانه زندگیم مدام به در بسته میخوره اتفاقات ناگوار برام میفته 😔😓

شما چجوری فهمیدید طلسم مرگ براتون گرفتن ؟ یه خانومه به من گفت طلسم گرفتن برام و تو قبرستون دفنش کردن ...

عزیزم یه حاج آقایی بهم گفت 

ولی خب نتونست باطل کنه طلسم رو خدا رو شکر الان بهترم

با پاکسازی چاکرا و خوندن دعاهای باطل السحر ک تاپیکش تو همین نی نی سایت هست 

تونستم اثرش رو خیلی خیلی کم کنم