2777
2789
بله و بالاتر از همشون نماز اوّل وقت هست که هاله ی انرژیمون رو به شدّت تقویت می کنه.

میگن ۴۰ روز نماز اول وقت بخونی هر سحری داشته باشه نابود میشه ،خوندن سوره بقره و سایر سوره های قرآن و صدقه ما رو در برابر شیاطین محافظت میکنه که خیلی وقت ها ما کوتاهی میکنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از بلاک درت میاره ..الان عصبانیه ..بهش زمان بده ..مگه میشه وقتی اینقدر عاشق هم باشید بخاطر یه بحث بخ ...

دارم دیوونه میشم .می‌دونی چرا 😭😭😭😭 چون همسرم ایران نیست و تنها راه ارتباطی ما همین گوشی هست و حالا از همه جا بلاک کرده 

همسر من خیلی تو رابطه پخته س و خیلی مراقب رابطمون بود 

نمی‌دونم چرا امروز اینکارو کرد 

دلم داره میترکه😭😭😭😭😭

2805
من اصلا تا حالا سمت این چیزا نرفتم من فقط می‌دونی چرا شک کردم چون یه دختر هست تو پیج همسرم فکر کنم ق ...

کرده باشه هیچ دعایی همیشگی نیست و وقتی خدا ببینه شما تو این شرایط بد هم بازم سمت فا،ل و دعا نرفتی بهت خیلی رو میکنه عزیزم

ایت الکرسی پخش کن تو خونه از خودش بخواه به دلتون ارامش بده

نگرانم نباش شاید فقط از رو حساسیت و فشار زیاد باشه

دارم دیوونه میشم .می‌دونی چرا 😭😭😭😭 چون همسرم ایران نیست و تنها راه ارتباطی ما همین گوشی هست و حا ...

کشف مطلب بزن با استفاده از تاپیک کشف مطلبم و اگه سحری در کاره برای نابودی سحر نماز باطل السحر حضرت زهرا بخون 

تاپیک آخرم رو اگه وقت کردی بخون

من هم واسه مرگم زدنهم چندین بار برای جداییمخدانگذره ازشون

اول به همه دوستان توصیه میکنم سراغ ساحر و جادوگر نرند چو ن روزی نیست که پیام نداشته باشم از کسانی که میگن رفتن سحر گرفتند حالا مشکلاتشون حل نشده که هیچ   بدبختی و مریضی و نکبت سحر   ولشون نمیکنه بعضی ها ممکنه موقت سحر یه مشکل رو کم و بیش حل کرده ولی الان گرفتار بدبختی و مریضی و نکبت سحر شدند و دلیلش حظور شیاطین و جنهایی که با سحر وارد خونه و زندگی و بدنشون شده  و چون خودشون سراغ سحر رفتند به آسانی نمی رند  اول طلسم و دعا و سحرهایی که تو خونه دارید بندازید داخل آب سوره بقره و باطل السحر پخش کنید بعد بندازید آب روان، خونه رو بشورید در حین شستشو بهتره سوره بقره پخش کنیدپخش سوره بقره هر روز و بعدش رقعیه باطل السحر روزی ۳ بارمیتونید کنار دستگاه پخش آب سرباز بزارید بعد بخورید ،پخش قرآن مخصوصا بقره ،یس،اذان ،آیت الکرسی حتی موقع خواب با صدای کم قبل از خواب ۱۰ بار آیت الکرسی بخونید دور خود فوت کنید دود کردن اسفند خوبه،خوندن نماز و دوری از گناه و استغفار ، نماز باطل السحر حضرت زهرا برای باطل کرده سحر خوبه میتونید نشسته بخونید اگه خواب ترسناک دیدید نترسید ادامه بدین بزودی برطرف میشه  و برای بخت گشایی نماز شب اگه شده ۲ رکعت یا حداقل ۱ رکعت وتر در حد توان نیم ساعت ،۴۰ دقیقه قبل از اذان صبح عالبه،نوشتن سوره احزاب رو امتهان کنید در حد توان صدقه و کمک به دیگران مثل شاد کردن دل غمگین ،امید دادن به ناامید و دوری از شکستن دل و مسخره کردن دیگران، و به خدا بگین انشالله اگه مشکلتون رو حل کنه شما هم تجربه تون رو از نماز شب و قرآن به اشتراک بزارید و دیگران رو به قرآن و نماز و دوری از سحر دعوت کنید مثلا ۲۰،۳۰ بار در حد توان تاپیک بزنید

دارم دیوونه میشم .می‌دونی چرا 😭😭😭😭 چون همسرم ایران نیست و تنها راه ارتباطی ما همین گوشی هست و حا ...

علت جداییتون چی بوده و اینکه چرا قبول کردی جدا شین توافقی بوده احتمالا

چرا قبول کردی اخه

من داشتم .. اعتقاد دارم .. نسبت به همسرم سرد شدم و قصد جدایی داشتم

خب چجوری درست شدی؟؟

منم الان یک مدتیه از شوهرم بدم اومده دلم طلاق میخواد شرایط زندگی ک برام درست کرده رو دوست ندارم خیلی مزخرفه خیلی زیاد 

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
خب چجوری درست شدی؟؟منم الان یک مدتیه از شوهرم بدم اومده دلم طلاق میخواد شرایط زندگی ک برام درست کرده ...

دوست شوهر خالم .. دعا ده و فلان نیست کارش خیلی اوکبه.. مثلن مثه بعضیا نمی‌دونم نمیگه دعا رو دود کن یا بخور .. تا اسن‌خودتو و ش‌هرت بگی می‌فهمه .. تا عمق ماجرا رو .. و اینم می‌فهمه که اگه بگی پول ندارم و وضعم خوب نیست 

دوست شوهر خالم .. دعا ده و فلان نیست کارش خیلی اوکبه.. مثلن مثه بعضیا نمی‌دونم نمیگه دعا رو دود کن ی ...

عجب

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
2810