بله و بالاتر از همشون نماز اوّل وقت هست که هاله ی انرژیمون رو به شدّت تقویت می کنه.
میگن ۴۰ روز نماز اول وقت بخونی هر سحری داشته باشه نابود میشه ،خوندن سوره بقره و سایر سوره های قرآن و صدقه ما رو در برابر شیاطین محافظت میکنه که خیلی وقت ها ما کوتاهی میکنیم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من هم واسه مرگم زدنهم چندین بار برای جداییمخدانگذره ازشون
اول به همه دوستان توصیه میکنم سراغ ساحر و جادوگر نرند چو ن روزی نیست که پیام نداشته باشم از کسانی که میگن رفتن سحر گرفتند حالا مشکلاتشون حل نشده که هیچ بدبختی و مریضی و نکبت سحر ولشون نمیکنه بعضی ها ممکنه موقت سحر یه مشکل رو کم و بیش حل کرده ولی الان گرفتار بدبختی و مریضی و نکبت سحر شدند و دلیلش حظور شیاطین و جنهایی که با سحر وارد خونه و زندگی و بدنشون شده و چون خودشون سراغ سحر رفتند به آسانی نمی رند اول طلسم و دعا و سحرهایی که تو خونه دارید بندازید داخل آب سوره بقره و باطل السحر پخش کنید بعد بندازید آب روان، خونه رو بشورید در حین شستشو بهتره سوره بقره پخش کنیدپخش سوره بقره هر روز و بعدش رقعیه باطل السحر روزی ۳ بارمیتونید کنار دستگاه پخش آب سرباز بزارید بعد بخورید ،پخش قرآن مخصوصا بقره ،یس،اذان ،آیت الکرسی حتی موقع خواب با صدای کم قبل از خواب ۱۰ بار آیت الکرسی بخونید دور خود فوت کنید دود کردن اسفند خوبه،خوندن نماز و دوری از گناه و استغفار ، نماز باطل السحر حضرت زهرا برای باطل کرده سحر خوبه میتونید نشسته بخونید اگه خواب ترسناک دیدید نترسید ادامه بدین بزودی برطرف میشه و برای بخت گشایی نماز شب اگه شده ۲ رکعت یا حداقل ۱ رکعت وتر در حد توان نیم ساعت ،۴۰ دقیقه قبل از اذان صبح عالبه،نوشتن سوره احزاب رو امتهان کنید در حد توان صدقه و کمک به دیگران مثل شاد کردن دل غمگین ،امید دادن به ناامید و دوری از شکستن دل و مسخره کردن دیگران، و به خدا بگین انشالله اگه مشکلتون رو حل کنه شما هم تجربه تون رو از نماز شب و قرآن به اشتراک بزارید و دیگران رو به قرآن و نماز و دوری از سحر دعوت کنید مثلا ۲۰،۳۰ بار در حد توان تاپیک بزنید
خب چجوری درست شدی؟؟منم الان یک مدتیه از شوهرم بدم اومده دلم طلاق میخواد شرایط زندگی ک برام درست کرده ...
دوست شوهر خالم .. دعا ده و فلان نیست کارش خیلی اوکبه.. مثلن مثه بعضیا نمیدونم نمیگه دعا رو دود کن یا بخور .. تا اسنخودتو و شهرت بگی میفهمه .. تا عمق ماجرا رو .. و اینم میفهمه که اگه بگی پول ندارم و وضعم خوب نیست