2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
امیدوار نباش . تو زندگیت ب کسیم امید الکی نده. این ی نصیحت از بزرگترت .

بزرکی به سن نیست جسارت نمیکنم اما من از یه خانوم ۴۵سالع بیشتر میفهمم و موضوعات رو درک میکنم شماهم زیادی تا امید هستین چون خودتون رو انقد تاریک میبینی که اینجوری شدین موفق باشید

اصن در شان من نیست. ی ادمای داغون الان ازدواج کردن. من برام کسر شانه

یه رابطه وقتی موندگار میشه که تعهد  و مسئولیت پذیری باشه

شما خودتون دارین میگین تنوع طلب هستین و مسیولیت پذیری ندارین

دیگه دنبال چی می گردین

تا پنجاه سالگی همینطور ادامه خواهید داد... در میانسالی از ترس زمین گیری یه نفر رو عقد می کنین که خونه شب کارتون باشه یه وقت اجل دور از جون عجله نکنه ... خانوم عقدی حداقل فرصت کنه اسنپ بگیره تا درمانگاه برسونه شما رو....

یه رابطه وقتی موندگار میشه که تعهد و مسئولیت پذیری باشهشما خودتون دارین میگین تنوع طلب هستین و مسیو ...

نه المانیا ی ضرب المثل دارن یا هیچی یا همه . امیدوارم منظورو گرفته باشی

[QUOTE=361393019]امیدوار نباش . تو زندگیت ب کسیم امید الکی نده.  این ی نصیحت از بزرگترت . [/QUOTEازاولش تو تاپیکتم به گفته خودت همه چی داری

عکست هم دیدم زشت نبودی باپستات به این نتیجه رسیدم اخلاقت بده و تنوع طلبی پس همینجوری بگذرون چون ازدواج کنی خیانت روشاخشه

یه رابطه وقتی موندگار میشه که تعهد و مسئولیت پذیری باشهشما خودتون دارین میگین تنوع طلب هستین و مسیو ...

اقا . تنوع طلب ک همه هستن.  دخترا هم هستن.  ولی اکه طرفت خوب باشه ب این راحتیا ک نمیری. ولی اون میره.  ینی دخترا در رو ترن

[QUOTE=361393019]امیدوار نباش . تو زندگیت ب کسیم امید الکی نده. این ی نصیحت از بزرگترت . [/QUOTEازا ...

ممنون ک گفتی زشت نیستی. ما واس خودمون برو بیایی داشتیم الانو نبین

2810