2777
2789
عنوان

حرفای خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتارش واقعا جلف بوده واسه آشنایی.منم خوشم نیومد.هیز طور میزنه طرف

ای بابا. ازون موقع کلی بهم بد و بیراه گفتن که حساسی و ایرادگیر و نادان و .......... خدا داند 

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
2805
آخه گفتین تو دانشگاه همه دوست داشتن باهاش حرف بزنن.گفتم شاید سمتی داشته تو دانشگاه؟

نه بابا. یه دانشجوی معمولی. ازین دانشگاه در پیتیا:))

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
آخه گفتین تو دانشگاه همه دوست داشتن باهاش حرف بزنن.گفتم شاید سمتی داشته تو دانشگاه؟

الانم یه شغل آزاد معمولی. خرید و فروش نمیدونم چی چی

ای بابا. ازون موقع کلی بهم بد و بیراه گفتن که حساسی و ایرادگیر و نادان و .......... خدا داند

نه عزیزم.ما خودمون‌خانواده راحتیم با هم تو حرف زدن.پسر خاله دختر خاله شوخی میکنیم.با برادرشوهرام ولی اصلا این رفتار صحیح نیست.این الان با شما اینطوریه.دو روز دیگه باید از دستش حرص بخوری با بقیه خانما چطوری.ما هم که میگم راحتیم هیچ وقت جانم و فدات شم نمیگیم.خیلی زشته.من بودم رد میکردم.

الانم یه شغل آزاد معمولی. خرید و فروش نمیدونم چی چی

منم ارشد دارم و وکیلم. من نمیگم این آقا خوبه یا بد ولی حواست به سنت باشه شاید تا چند سال دیگه دکتر یا مهندسی که باهات کلا رسمی صحبت کنه قسمتت نشه و فرصت مادر شدن رو هم از دست بدی. تویه خونه نشستن و تیکه و کنایه مادر و پدر رو شنیدن خیلی سخته اینکه برادرت با خانمش برن تویه اتاق و خانمش رویه تخت دراز بکشه و تو و مادرت بهش سرویس بدید هم خیلی سخت تره و از اون بدتر تویه خونه پدری اختیار یه قاشق رو هم نداری. 

منم ارشد دارم و وکیلم. من نمیگم این آقا خوبه یا بد ولی حواست به سنت باشه شاید تا چند سال دیگه دکتر ی ...

عزیزم منم اینایی که گفتینو تجربه کردم و میکنم. انشاالله یه ازدواج خوب قسمت همه ی مجردا بشه.

منم ارشد دارم و وکیلم. من نمیگم این آقا خوبه یا بد ولی حواست به سنت باشه شاید تا چند سال دیگه دکتر ی ...

همین الانشم دکتر و مهندس نمیاد ................. 

همین الانشم دکتر و مهندس نمیاد .................

دکتر مهندسا هم دیگه دیر ازدواج میکنن صبر میکنن کلی تفریحاتشون رو انجام میدن بعد که سنی ازشون گذشت ازدواج میکنن😅 امیدوارم این همه صبر کردیم که مرد خوب گیرمون بیاد تا جلو فامیل بهش افتخار کنیم 😄 بزنیمش تویه چشم همه

دکتر مهندسا هم دیگه دیر ازدواج میکنن صبر میکنن کلی تفریحاتشون رو انجام میدن بعد که سنی ازشون گذشت از ...

آدم باشن، دکتر و مهندسش پیشکش

چند وقت پیش برای منم همین موارد پیش اومد میشد باهاش کنار اومد ولی همین که گفت وضعیت مالیت چطوره کار ...

خدا رحم کنه

2810