2777
2789
عنوان

روزی چقدر چیپس و پفک‌میخورید😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3405 بازدید | 267 پست
گوه میخوره پدسگ🤨

خیلی پدسگههه خیلیییی

هنش بهش میگم‌چطوری پدسگ😂😂😂

ولی خب اذیتم‌میکنه ممدقویلییییی

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه نوعش خوبه ولی من کمتر طرفه زرشک میرم چون زبونمو اذیت میکنه بی‌ادبه میدونی🥺😒🤣🤣🤣🤣ولی خب آدم ...

واای بریز رو مرغ 

من‌مشت مشت میریزمممممم 

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

2805
حالت بد نمیشه من که میلم به هله هوله رفته فقط خیلی کیک خونگی و شیرینی خونگی میخورم اونم چون خودم درس ...

بلد نیستم‌کیک درست کنم

هیچی

چیپس خودم درست میکنم گاهی اوقات بجزچیزایی که نداشته باشیم مامانم نمیزاره چیز دیگه درست کنم:/

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)
خیلی پدسگههه خیلییییهنش بهش میگم‌چطوری پدسگ😂😂😂ولی خب اذیتم‌میکنه ممدقویلییییی

نه حق داره اذیتت کنه وقتی به من میگی ممدقلی🤨🤨من زن ممدقولیممممم

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

من عاشق کرانچی

یاد اون قیلم‌افتادم‌میگف فری نمکی عالی و تکی🤣🤣🤣🤣

نه حق داره اذیتت کنه وقتی به من میگی ممدقلی🤨🤨من زن ممدقولیممممم

بیا بوخورششششش

بیا بوخورششششش

سس کششش

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

2810