2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

جواب هوش مصنوعی

موفقیت در کنکور نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، پشتکار و توجه به جزئیات است. اگر شما یا کسی که می‌شناسید در حال آماده شدن برای کنکور هستید، این توصیه‌ها می‌توانند کمک‌کننده باشند:

### **1. برنامه‌ریزی دقیق:**
- **جدول زمانی**: یک برنامه مطالعه روزانه و هفتگی تنظیم کنید که شامل زمان‌های مشخص برای هر درس باشد.
- **هدف‌گذاری**: هدف‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت تعیین کنید تا به تدریج به هدف اصلی نزدیک شوید.

### **2. منابع مناسب:**
- **کتاب‌های کمک‌درسی و تست‌ها**: از منابع معتبر و شناخته شده استفاده کنید.
- **آزمون‌های آزمایشی**: مرتب آزمون‌های آزمایشی بدهید تا با نوع سؤالات و مدیریت زمان آشنا شوید.

### **3. تکنیک‌های مطالعه:**
- **مرور منظم**: مطالب را به طور منظم مرور کنید تا آنها را به خوبی به خاطر بسپارید.
- **یادداشت‌برداری**: نکات مهم را یادداشت کنید و خلاصه‌های درس‌ها را تهیه کنید.

### **4. استراحت و تفریح:**
- **زمان استراحت**: بین زمان‌های مطالعه، استراحت‌های کوتاه بگیرید تا ذهن‌تان تازه بماند.
- **فعالیت‌های آرامش‌بخش**: یوگا، مدیتیشن یا حتی پیاده‌روی می‌تواند به کاهش استرس کمک کند.

### **5. تغذیه و خواب:**
- **تغذیه سالم**: از غذاهای مغذی استفاده کنید که انرژی و تمرکز شما را افزایش دهند.
- **خواب کافی**: مطمئن شوید که به اندازه کافی می‌خوابید تا بدن و ذهن‌تان استراحت کند.

### **6. پشتیبانی روانی:**
- **حمایت خانواده و دوستان**: از حمایت و مشورت خانواده و دوستان استفاده کنید.
- **مشاوره روان‌شناسی**: اگر احساس استرس و اضطراب دارید، به یک مشاور مراجعه کنید.

### **7. آزمون و خطا:**
- **تحلیل نتایج آزمون‌ها**: بعد از هر آزمون، نتایج خود را تحلیل کنید و نقاط ضعف و قوت‌تان را شناسایی کنید.

### **8. انگیزه و پشتکار:**
- **حفظ انگیزه**: همیشه به یاد داشته باشید که چرا این هدف را انتخاب کرده‌اید و با انگیزه به جلو بروید.
- **پشتکار**: از مشکلات و چالش‌ها نترسید و با پشتکار به راه خود ادامه دهید.

موفقیت در کنکور نیازمند تعهد و تلاش مستمر است. به خودتان ایمان داشته باشید و با جدیت و پشتکار به هدفتان نزدیک شوید. 🌟📚💪

از یه جایی به بعد فقط خودت میمونی و خودت👨‍🦽🚶‍♂️

2810