2777
2789
عنوان

مامانهایی که بچه دوم دارن ممکنه بیاید🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 68 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به نظر من بچه دوم برای نوجوانی به بعد به درد هم میخورن و با هم سازگار میشن . من الان دوتا با فاصله ۵سال و نیم دارم اصلا با هم سازگار نیستن با اینکه هر دو دخترن .

مطمئنا دومی بیاد از خیلی لحاظ اولی اذیت میشه مخصوصا اگر توجه ها بهش زیاد بوده باشه .

کاربری ۶ ساله ام رو به خاطر مسائل ....... از دست دادم .
من اصلا خوشم از بازی کردن نمیاد نمیتونم انگار خفه میشم بازی میکنم باهاش خیلی بده من میگم بچه ای بیار ...

چه انتظاری داری واقعا از بچه مگه قدیمه یک موقع هم میبینی یک بلا سرش میاره 

اگه الان وقت نذاری میخاهی کی وقت بذاری بچه فقط بدنیاامدن نیست روح و روانش مهم تراز خوردو خوراکه 

بذارش مهد لااقل یکم ارتباط بگیره 

بعدا میبینی بقیه بچه هاشون فعالن زرنگترن خودت ناراحت میشی خیلی مهمه سن مدرسه میرسه توی سخن وری گیرایی دقت و تمرکز همین یک ساعت وقت کذاشتن خیلی مهمه

2805
یعنی چه سنی خوب هست کاری ب کار هم نداشته باشم

ببین اگه شرایطشوداری بیار

گناه داره بالاخره خاهریاداداش میخاد

اینومطمعن باش توهرسنی لج می‌کنه بچه 

ولی بعضی وقتا خودتم خندت میگیره

من که کلن رد دادم از دستشون

من اصلا خوشم از بازی کردن نمیاد نمیتونم انگار خفه میشم بازی میکنم باهاش خیلی بده من میگم بچه ای بیار ...

این فکرو که بچه برات بزرگ کنه ازسرت بیرون کن

تازه باید به دونفر رسیدگی کنی

منم از بازی کردن با بچه ی اولم حوصله نداشتم الان یکی آوردم راحت بازی میکنن ولی فقط بازی

تازه باید هر لحظه هم مراقبشون باشم

والا من شخصا دو بچه با فاصله کم توصیه نمی کنم اما شما خوبید تا دومی بباد اولی ۵ سالس اولا بچه بخاطر ...

واقعیتش از دل خیلی دوست دارم بچه کوچیکی داشته باشم ولی میترسم مث بچه اولم باشه پشیمون میشم یعنی اگه بدونم مث اولی نیس زودتر اقدام میکردم 

اما ب روان اعصابم فک میکنم حوصله ندارم بچه بدقلق 

وضعیت مالی هم متوسط هست 

ببین اگه شرایطشوداری بیارگناه داره بالاخره خاهریاداداش میخاداینومطمعن باش توهرسنی لج می‌کنه بچه ولی ...

من میگم دخترم سمتم نیاد دیگه با خواهر یا داداش خودش سرگرم باشه نهایتا کارای روزمره بیاد طرفم 

الان اینقد پرحرف هست یعنی چند روزه سرم ترکید از درد چون ما کلا کم حرفیم عادت نداریم به پرحرفی 

با انتظاراتی که از بچه اول داری بنظرم دومی نیار ..گناه داره بچه اولت ..

خخخ منظورم ک این نیس بشینه بچه تروخشک کنه 

مثلا وقتی خوصلش سرمیره بجا اینکه بیاد سر من اذیت کنه خواهر یا برادر داره با اون سرگرم میشه 

یا ب سبب همون بچه اتاقش جدا میکنم دختر باشه یه اتاق خیلی ناز براشون میگیرم 

یا اینکه مثلا خیلی دخترم دوس داره بهش مسوولیت بدم بجا اینکه خودم باهاش حرف بزنم با بچه کوچیک میگم تو بهش یاد بده 

منظورم اینه

اگ توانایی جسمی و روحی داری بیار فقط و فقط ب خودت نگاه کن چون مسئولیت اصلی رو شونه توعهبچه دوم اسباب ...

درسته منم فک میکنم میگم نکنه دومی به بچه بدقلق سخت تری باشه دیگه واقعا نمیتونم

چون دخترم خیلی اذیتم کرد نفسم برید

2810