2777
2789
عنوان

مامانهایی که بچه دوم دارن ممکنه بیاید🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 68 پست
آره سرگرم میشهولی وضعیت مالی هم درنظربگیرماکه دهنمون سرویس شده بخدا

بخدا وضعیت مالی نه در حدی هست بگم مرفه کاملم نه در حدی که نشه براش خرید خوب نکنم مثلا همیشه برا این بچه اولم برند خرید میکنم 

دقیقا پسرم ۴ ساله بود که حس کردیم چقدر تنهاست الان بچه ی دومم دوماهه هست خیلی از رفتارهای عجیب پسر ا ...

پناه برخدا منم ب همین فکر می‌خوام بچه دار بشم بچم خیلی دلش میخواد تو خونه همدم داشته باشه کاملا متوجهم میبینمش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به نظر من بچه دوم برای نوجوانی به بعد به درد هم میخورن و با هم سازگار میشن . من الان دوتا با ف ...

بخدا خواهر شاید باور نکنی من دومی بیارم فک نکنم هی حوصله بغل کردنش داشته باشم ک بچم بخواد حسادت کنه کلا برا همه بچه ها یحورم فقط میگم دخترم خیلی احساس تنهایی داره 

خخخ منظورم ک این نیس بشینه بچه تروخشک کنه مثلا وقتی خوصلش سرمیره بجا اینکه بیاد سر من اذیت کنه خواهر ...

خوب اگر اینجوری نشد چی ؟یعنی یکم با بچه دوم بازی کرد بازم اومد پیش خودت و خواست با خودت بازی یا صحبت کنه چی ؟؟اینو در نظر داشته باش که با بچه دوم از کارها و مسئولیتت کمتر که نمیشه هیچ بیشتر هم میشه..ببین توانش داری همه جوانب بسنج بعد اقدام کن گل .

2805
چه انتظاری داری واقعا از بچه مگه قدیمه یک موقع هم میبینی یک بلا سرش میاره اگه الان وقت نذاری میخاهی ...

متوجهم دقیقا منظورتون کاملا هم از ته دل قبول دارم ولی واقعا نمیتونم فقط پدرش خیلی باهاش بازی میکنم خیلی زیاد 

اینطور نشون میده سختگیری ولی به نظرم اگه تصمیم داری بیاری زودتر بیار که اختلاف سنشون کم باشه

من خیلی وسواس دارم خیلی زیاد گاهی میگم کاش همینجا بزرگ بشه تا یاد بگیره محیط ها 

یادگیری هم کمک میکنم 

دوباره میگم نه حتما باید جای خوب باشه 

منم بچم 2 سال و نیمه هست، از بس بچه ها را دوست داره و دلش میخواد با بچه های دیگه بازی کنه، میگم گناه داره بچم... منم سنم داره میره بالا به هرحال بچه دوم میخوام پس زودتر بیارم

اختلاف سنی مناسب بچه ها 3 تا 5 ساله

ولی منم دخترم خیلی اذیتم کرد، نمیدونم بیارم یا قراره بعدا خودما لعنت کنم😂

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
خوب اگر اینجوری نشد چی ؟یعنی یکم با بچه دوم بازی کرد بازم اومد پیش خودت و خواست با خودت بازی یا صحبت ...

دقیقا همین موضوع مرددم کرده میگم اگه نشه چه کنم 

نمی‌دونم واقعا خودمم از اینکه مطمعن نیستم دو ماه دارم طبیعی جلوگیری میکنم

ببین ایشالله تابچهات کوچیکم برو ویلایی حتا شده پایین شهربادوتابچه حیاط خیلی خیلی به کارت میاد کارتور ...

ببخشید سوال میکنم، بچه اولت قبل دومی ارتباطش با بچه های دیگه چطور بود؟؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
ببخشید سوال میکنم، بچه اولت قبل دومی ارتباطش با بچه های دیگه چطور بود؟؟

من هنوز فدات بچه نیاوردم اقدام هم نکردم فقط دارم فکر میکنم ب این موضوع 

خیلی مهربونه با بچه ها خیلی اهل دوستی و کمک کردن بهشون هست اصلا دست بزن ندارن اصلا اهل دعوا نیس 

ب شدت بچه های کوچک تر از خودش نازی می‌کنه میبوسه

دقیقا پسرم ۴ ساله بود که حس کردیم چقدر تنهاست الان بچه ی دومم دوماهه هست خیلی از رفتارهای عجیب پسر ا ...

بچه اولتون ارتباطش با بچه های دیگه چطور بود؟ 

منم بچم 2 سال و نیمه هست، از بس بچه ها را دوست داره و دلش میخواد با بچه های دیگه بازی کنه، میگم گناه ...

دقیقا من الان ۴سالش هست 

خواهرزاده هام از دخترم کوچک تر هستن

وقتی میرم خونشون ب شدت محبت می‌کنه بهشون نازشون می‌کنه 

دقیقا همین موضوع مرددم کرده میگم اگه نشه چه کنم نمی‌دونم واقعا خودمم از اینکه مطمعن نیستم دو ماه دار ...

آره دیگه برا همین میگم کلا رو بچه اولتون حساب نکن که بخواد سرگرمش کنه وممکنه انجام بده اما اونقدر سهم بزرگی ایفا نمیکنه .. همه چیز به عهده خودت و همسرت هست ..ببین میتونی از پسش بربیای..

2810