2777
2789
عنوان

مامانهایی که بچه دوم دارن ممکنه بیاید🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 68 پست
بخدا خواهر شاید باور نکنی من دومی بیارم فک نکنم هی حوصله بغل کردنش داشته باشم ک بچم بخواد حسادت کنه ...

میدونم چی میگی ولی اولا اون بچه دوم گناه نکرده به خاطر اولی بیاد بدون هیچ علاقه ای ، دوما ناچار میشی توجه کنی و کارهای شخصیش رو انجام بدی که خودش باعث حسادت میشه . 

کاربری ۶ ساله ام رو به خاطر مسائل ....... از دست دادم .
من هنوز فدات بچه نیاوردم اقدام هم نکردم فقط دارم فکر میکنم ب این موضوع خیلی مهربونه با بچه ها خیلی ا ...

از اون یکی کاربر پرسیدم... آره منم دخترم همینه، یه جا بچه میبینه میپره بغلش میکنه، فکر میکنی دوست چندین سالشه😂😂😂، اونقده ذوق میکنه بچه های تو پارک میبینه، دلم میسوزه وقتی بعضی بچه ها محلش نمیدن، اینم خودشا میکشه واسشون

مادرای بچه ها هم بهم میگن گناه داره بچتون خواهر برادر واسش بیارین اونقد علاقه داره، بچم همش 2 سال و 5 ماهشه، نمیدونم چیکار کنم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 3 تا دارم 

پسر دختر پسر

اقدامم برا چهارمی چون دخترم خواهر میخواد😁

بیار دیر شده ناراحتم دیر بفکر شدم پسر کوچیکم 2 سالو نیمه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
متوجهم دقیقا منظورتون کاملا هم از ته دل قبول دارم ولی واقعا نمیتونم فقط پدرش خیلی باهاش بازی میکنم خ ...

پس لااقل دعواش نکن 

مهدم هست میتونی ببری تو همه شهر هاهم مهد قرانی هست مال جامعه قرانن هزینه شون پایینه بعد سه روز تو هفته خیلی خوبه من بچه هام رافرستادم برامهد ومدرسه خیلی کمک کردشون 

روزی یک کتاب داستا بخون یا یک نقاشی بکش از نت بهش یاد بده 

2805
من 3 تا دارم پسر دختر پسراقدامم برا چهارمی چون دخترم خواهر میخواد😁بیار دیر شده ناراحتم دیر بفکر شدم ...

فاصله سنی بچه هاتون چقدره... بچه های بزرگتر اذیت نشدن، حسادت نکردن؟ ارتباطشون با هم چطوره؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
فاصله سنی بچه هاتون چقدره... بچه های بزرگتر اذیت نشدن، حسادت نکردن؟ ارتباطشون با هم چطوره؟

اولی دومی دوسال چهارماه فاصله دارن

دومی سومی سه سال و دوماه 

نه خوبن باهم خودشون اصرار دارن نینی داشته باشیم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
اولی دومی دوسال چهارماه فاصله دارندومی سومی سه سال و دوماه نه خوبن باهم خودشون اصرار دارن نینی داشته ...

انشالله سالم باشن زیرسایه پدرومادر

واقعیتش از دل خیلی دوست دارم بچه کوچیکی داشته باشم ولی میترسم مث بچه اولم باشه پشیمون میشم یعنی اگه ...

بچه دوم معمولا خوش قلق تره و تو هن بلدتری 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم