2777
2789
عنوان

شوهرم به شستن لباس و مقدار مایع مصرفی و ماشین روشن کردن گیر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 94 پست
یه بار که گیر داد بگو اصلا قشنگ نیست مرد تو این چیزا نظر بده و دخالت کنه انقد این تکرار کن تا از رو ...

بذار اینو امتحان کنم ... بخدا بعدش می گه مگه تو پول آب و برق و مایع رو می دی یا تو پول بنزین منو می دی

دعا کنید خدا شفامو بده
ب قرآن قلبم درد می گیره وقتی سر این موضوع بحث میشه گرفتاری کم دارم باید اینم تحمل کنم

خودتو اذیت نکن ، شوهر منم سر خوراکیای تو یخچال گیر میده من یه گوش در یه گوش دروازه ، خودتو بزن به نشنیدن بحث نکن باهاش 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روزی یبار روشن میکنم همیشه کلی لباس و ملافه برا شستن دارم

باور کن من رو تمیزی حساسم دلم می خواد تو شست و شو مثل خیلی از زنها راحت باشم ولی از دست شوهرم باید با کثیفی کنار بیام. 

دعا کنید خدا شفامو بده
2805
بخدا خسته شدم ... خب مگه میشه آدم لباس نشوره .... با این وضعیت باید برم حمام لباسامو تو لگن بندازم . ...

بده خودش بشوره . چند بار بشوره دیگه گیر نمیده . زیر بار نرو که با دست بشوری بگو من ماشین خریدم استفاده کنم . اگه تو مشکلی داری با دستت بشور

ا بچه کوچیک داری واقعا سخت. من هر روز تقریبا لباس شویی روشن میکنم دیکه خیلی دیر بشه دو روز. دوبار حمام بریم همه مون دو بند لباس جمع میشه بچها هم ک کثیفکاری بیشتری دارن

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
ب قرآن قلبم درد می گیره وقتی سر این موضوع بحث میشه گرفتاری کم دارم باید اینم تحمل کنم

بابا منم خیلی به مامانم گیر میده مثلا ی وقتایی لباسشویی خیلی تکون میخوره بابام میگه حتما خیلی لباس ریختی توش 

چون پرسيدى ميگم 

نه واقعا گير نميده يعنى اصلا كارى به اين كارا ندارم

شايد باورت نشه مهمون داشته باشم هم نمى پرسه مى خواى چى درست كنى فقط كارت ميده ميرم خريد 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
رنگی ها رو با پودر بشور مشکی ها رو با مایع اینجوری زیادم مصرف نمیشهولی یه جنگ راه بندازی بعدش درست م ...

باور کن بارها جنگ کردم ...از اون مرداس که باید حرف حرف خودش باشه ... ای کاش شاغل بودم خودم ماشین می خریدم با مایع و پول برق رو هم خودم می دادم که منتی سرم نباشه 

دعا کنید خدا شفامو بده
چون پرسيدى ميگم نه واقعا گير نميده يعنى اصلا كارى به اين كارا ندارمشايد باورت نشه مهمون داشته باشم ه ...

خدا شوهرت رو خیر بده ... من برای هرچی می خوام بخرم باید منت بکشم

دعا کنید خدا شفامو بده
2810