2777
2789
عنوان

شوهرم به شستن لباس و مقدار مایع مصرفی و ماشین روشن کردن گیر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 94 پست
باور کن من رو تمیزی حساسم دلم می خواد تو شست و شو مثل خیلی از زنها راحت باشم ولی از دست شوهرم باید ب ...

باور میکنم عزیزم من جات باشم لباسای همسرمو نمیشورم فقط لباسای خودمو تند تند میشورم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا منم خیلی به مامانم گیر میده مثلا ی وقتایی لباسشویی خیلی تکون میخوره بابام میگه حتما خیلی لباس ر ...

لباسشویی منم پر صداس من خونه نباشه می شورم ولی همینکه لباس رو بند ببینه غوغا میشه دلم شکسته

دعا کنید خدا شفامو بده
صبح تا ظهر ...میاد بعدش خب لباس ک ب این سرعت خشک نمیشه بخدا رو بخاری هم می سوزه

بذار لباسشویی پر شه اعتراضم کرد لباساشو جدا کن بگو ما تورو نمیشورم کثیف بپوش صرفه جویی کنی

2805
باور میکنم عزیزم من جات باشم لباسای همسرمو نمیشورم فقط لباسای خودمو تند تند میشورم

همین دیروز کلی لباس ازش شستم نوبت ب لباسای من رسید امروز دعوا راه انداخت ... دلم شکسته بخدا می رم با دست مال خودمو می‌شورم ولی ازش راضی نیستم

دعا کنید خدا شفامو بده
صبح تا ظهر ...میاد بعدش خب لباس ک ب این سرعت خشک نمیشه بخدا رو بخاری هم می سوزه

بخاری کم کن دونه دونه نشک شون کن  من دوبار گفت چرا هر روز ماشین روشن میکنی لباسشویی میسوزه  گفتم فدا سرم لباسشویی بسوزه بهتر ی کمر من ببره.  ی دعوا باش کردم دسگه گیر نمیده

مردا کلا باهر چی ک با برق و اب کار میکنه حساسن

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
بذار لباسشویی پر شه اعتراضم کرد لباساشو جدا کن بگو ما تورو نمیشورم کثیف بپوش صرفه جویی کنی

چقدر بعضی مردا بد ذاتن ..دلم زندگی آروم می خواد هیچ آرامشی نیست همین لباس شستنم باید براش جوش بزنم مریض شدم از بس غرغر شنیدم

دعا کنید خدا شفامو بده
خدا شوهرت رو خیر بده ... من برای هرچی می خوام بخرم باید منت بکشم

بگو خيالت راحت باشه من اسراف نمى كنم ولى با رفتارت اذيت ميشم و استرس مى گيرم

بگو منم تو اين زندگى سهم دارم و خلاصه من  به فكر مديريت خونه هستم ،

بگو رفتارت مناسب نيست و خلاصه انقد بگو تا كم كم به خودش بياد

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
بخاری کم کن دونه دونه نشک شون کن من دوبار گفت چرا هر روز ماشین روشن میکنی لباسشویی میسوزه گفتم فدا ...

انجام می دم ببینم چی میشه ولی بخدا ازش راضی نیستم ... چقدر من بدبختم تو این دنیا که واسه لباسم باید جواب پس بدم

دعا کنید خدا شفامو بده
بگو خيالت راحت باشه من اسراف نمى كنم ولى با رفتارت اذيت ميشم و استرس مى گيرمبگو منم تو اين زندگى سهم ...

چشم عزیزم بازم تکرار می کنم و بهش می گم امیدوارم کم بیاره ..‌ یک مدت مایعم تمام شده بود بخدا شامپو می ریختم تو ماشین .. یک وضعی داشتم 

دعا کنید خدا شفامو بده
چشم عزیزم بازم تکرار می کنم و بهش می گم امیدوارم کم بیاره ..‌ یک مدت مایعم تمام شده بود بخدا شامپو م ...

تكرار كن و بگو اين رفتار مردهاى خاله زنكه 

ان شاءالله كم كم بهتر ميشه

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
یه دعوای حسابی راه بنداز زنگ بزن به مادرهمسرت بگو به پدر خودت بگو بیان توجیهش کنن

خانوادم که خیلی دورن ولی ب مادر شوهرم گفتم بهش گفتن گیر نده زنت میگه زندگی خودمه ب کسی ربطی نداره

دعا کنید خدا شفامو بده
انجام می دم ببینم چی میشه ولی بخدا ازش راضی نیستم ... چقدر من بدبختم تو این دنیا که واسه لباسم باید ...

تا رغت لباسشویی روشن کن سریع نمدار بزار رو بخاری خشک شون کن 1 ساعت طول نمیکشه.. اینا حق شون پشت سرشون هرکاری دوس داری بکنی. اخه انقد خاله زنک...  

شوهرمن وقتی خونه س ب همه چی گیر میده چرا حبوبات اینجاس چرا کاسه اونجاس چرا این چپ چرا این راست

ولی وقتی خیلی کار داشته باشه ذهنش مشغول اصلا حال حوصله اینکارا نداره. 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
2810