2777
2789
عنوان

حاجتاتون رو بگید براتون حمد بخونم دل شکستم🕊💔

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 49 پست

سلام عزیزم ،لطفابرای سلامتی تحصیل عاقبت بخیر ی وطول عمرپسرام حسین وابوالفضل التماس دعا دارم ،انشالله حاجت همگی روا آمین 

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برات ۱۵ توحید خوندم

ممنونم عزیزم از ته قلبم میخوام خدا حاجت دل شما و تمام عزیزانی ک شرکت کردن بده شبی نیس بدون گریه بگزره خدا ب هممون رحم کنه💔🫂

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
2805

برات صلوات فرستادم💜

اگه دوست داشتی برای منم بخون

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

ممنونم عزیزم از ته قلبم میخوام خدا حاجت دل شما و تمام عزیزانی ک شرکت کردن بده شبی نیس بدون گریه بگزر ...

منم  داشتم از این شبا🥲🥲🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
دادگاه رسول ختم بخیر بشه انشالله

حمد میخونم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
حمد میخونم

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

🌟                          🌟

🌟                        🌟

🌟                           🌟

🌟                                🌟

اللهم عجل لولیک الفرج

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
استارتر عزیز دستت پر حاجتت روا آمین

ممنونم عزیزم انشالله همگی امشب حاجت روا شیم😭

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
دعا کنید که مستقل بشیم یه معجزه بشه از ساختمون پدرشوهرم برم

هر روز بعد نماز صبح اگه نمیتونی هرساعتی خواستی ۱۰۰مرتبه ایه ۲۹سوره المومنون بخون خیلی زود خونه دار میشی میری ب امید خدا (اولش قل رب انزلنی

منم داشتم از این شبا🥲🥲🥲

چرا عزیزم انشالله دیگ هیچوقت بر هیچکس پیش نیاد💔

ایشالله حاجت روا شی لطفا برای ابوالفضل دعا کن که گرفتاری های تموم بشه ممنون

🌟                        🌟

🌟                           🌟

🌟                                🌟

اللهم عجل لولیک الفرج

2810