2777
2789
بله دوساله جدا از هم هستیم،احتمالا با بچه تحت فشار میخوان بذارن ک برگردی ب زندگیتخودت سبک سنگین کن ا ...

عزیزم انشاالله که مشکلت حل بشه گلم ببخش میپرسم دوسال طول کشیده هنوز طلاق نگرفتید؟ حاضر نیست طلاق بده؟ مهریه گرفتید؟ اگه دوست داشتی جواب بده

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ناراحت شدم ان شاءالله از این ب بعد زندگیتون تو عشق و آرامش سپری بشه،دوسش داشتین؟

ممنونم عزیزم،،همچنین انشالله بهترینا نصیبتون بشه.

آره دوستش داشتم آدم بدی نبود خوبیاش خیلی زیاد بودن اما این رفتاراش باعث شد از چشمم بیفته،،بعضی وقتا دلم براش می سوخت چون خودشم اذیت می شد،،میومد قسمم می داد که قسم بخور به زندگیمون پایبندی هر چند روز یه بار کارم قسم خوردن بود دیگه حس خفگی بهم دست می داد نمی دونم چه جور بگم حس کلافگی بارها بهش می گفتم که چرا خودتو اذیت می کنی بذار آدمای اطرافت به خواست خودشون وفادار باشن بهت نه این که هی با شک و شبهه خودتو زجر بدی.

می گفت من حساسم روت چون دوست دارم تو اگه حساس نیستی پس منو دوست نداری منطقش رو فقط!!!!

من آدمیم که می ذارم خود آدما وفاداریشون رو بهم ثابت کنن مثل اون فکر نمی کردم.

انتظار داشت منم مثل خودش باشم در اون صورت می گفت دوستم داری اصلاً آدم دنیای من نبود.😞😞

خسته ام کردن از دوست داشتن دیگه آخراش رفتاراش برام حس خفگی میاورد دائم بحث سر این حرفا سر بیرون رفتن سر خیلی چیزا.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

اگه دختری سرو گوشش نجنبه هیچ مشکلی پیش نمیاد باهاشون

واااا ...این حرفا چیه دیگه شما میزنید چون همجنس خودتون هس ازشون دفاع بیجا میکنید؟ منم با ی ادم پارانوئید زندگی کردم اونم ۱۰ سال همه کارم کردم تا درست بشه بهش میگفتم گوشی نمیخوام میری بیرون درو هم قفل کن خیالت راحت باشه ولی تو خونه نشستم دیگه نیا اعصابمو خرد کن الان منی که حتی تا دم درم نمیتونستم برم ینی مشکل داشتم و سرو گوشم میجنبیده؟ نکنه خودتون پارانوئید هستید؟ حرفتون به ادم عادی نمیخوره والا اینجور ادما مریضن برادر مریضضضضض

2805
واااا ...این حرفا چیه دیگه شما میزنید چون همجنس خودتون هس ازشون دفاع بیجا میکنید؟ منم با ی ادم پاران ...

نه نیستم .بعضیا شکشون درسته بعضیا هم واقعا مریضن.همسایمون به شوهرش قرص خواب میداد شبا ...خب اینم همه جا میگفت که شوهرم بد دل و مریضه و شکاک 😐واقعی اعتقاد داشت بد دل و شکاکه😑

... .و امـا نیـمه شبـى مـن خواهـم رفـت از دنـيايى كه مـال مـن نيسـت از زمـينى كـه مـرا بيهـوده بـدان بسـته انـد!️ 💔

نه نیستم .بعضیا شکشون درسته بعضیا هم واقعا مریضن.همسایمون به شوهرش قرص خواب میداد شبا ...خب اینم همه ...

اها درسته یلحظه جا خوردم از حرفتون درهر صورت باید میگفتید که برا بعضیا اینجوره وگرنه منکه همه کار کردم برازندگیم خراب نشه از تفریح حتی صحبت کردن و نگاه کردن زندانی تو خونه بودن همه کارکردم ولی درست نشد متاسفانه حتی جرات نداشتم جواب تلفن مامانمو بدم چون اگه میومد پشت خط واویلا میشد

اها درسته یلحظه جا خوردم از حرفتون درهر صورت باید میگفتید که برا بعضیا اینجوره وگرنه منکه همه کار کر ...

چقدر سخت بوده😑الان از اسارت آزاد شدین؟

... .و امـا نیـمه شبـى مـن خواهـم رفـت از دنـيايى كه مـال مـن نيسـت از زمـينى كـه مـرا بيهـوده بـدان بسـته انـد!️ 💔

آره فعلا جدانشدم طلاق نمیده مهریه بعد توافق مبلغی گرفتم

میگه برگرد؟ راضی میشه بره روانپزشک و دارو مصرف کنه؟ دوسش داری؟

جدی. تصمیم گرفتی ؟دیگه قطع امید کردی ازش؟

والا منکه بااینهمه بدی هنوزم دوسش دارم ولی خب یبارم فرستادمش روانپزشک تشخیص پارانویا داد بهش دارو داد و گفت دوهفته یبار بیا رواندرمانی اونم ۱۵ روز داروهاشو خورد دوباره زد زیرش بهم میگفت چطور دوستداشتنی هس منو مجبور کردی برم دکتر و دارو بخورم و چمیدونم خدا تورو ذلیل کنه و... دیگه نخورد امیدم بهش داشته باشم دوباره بره دکتر میدونم کارش که از کار گذشت و برگشتم میزنه زیرش چه فایده داره اینجوری

والا منکه بااینهمه بدی هنوزم دوسش دارم ولی خب یبارم فرستادمش روانپزشک تشخیص پارانویا داد بهش دارو دا ...

اره .احتمالا خونوادش بهش کفتن چرا قرص میخوری پشیمونش کردن.ایشالله حل شه زود.شاید اینحور میکنه مهریه نده

2810