2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
من خودم پارانوييد شدم از وقتى اومدم نى نى سايت يعنى دارم روانى ميشم شوهرم هر كار كنه ى تخيلى شبيه نى ...

شما ک خودتون متوجه شدین بهتره ب فکر راه چاره باشین ولی اکثر پارانوئیدها رفتارخودشون رو منطقی میدونن و متوجه مشکلشون نیستن

من اصلا آقایونو نگا نمیکنم!ارتباط چشمی نمیتونم داشته باشم

البته اینجور ادما خودشون همه کاری کردن واسه همین شکاک میشن به همه 

... .و امـا نیـمه شبـى مـن خواهـم رفـت از دنـيايى كه مـال مـن نيسـت از زمـينى كـه مـرا بيهـوده بـدان بسـته انـد!️ 💔

همسر سابقم این جور بود و دلیلش هم می دونستم خودش اهل هیچ کاری نبود دقت کردم ببینم خودش این جوره که این جوری فکر می کنه دیدم نه نیست اما یه مشکل داشت اونم این بود که ترس از دست دادن و نارو خوردن داشت نه تنها از جانب من نسبت به همه همین بود حتی نسبت به خانواده ی خودش!!!!

از اوضاع زندگی سابقم بگم فقط همینو بگم که دائم خونمون جنگ بود جنگاااا نه جنگ عادی از صدای دعواهامون همسایه ها خبردار می شدن تازه خونه حیاط دار بود صدا می رفت،،حیف روح و روانم که تو اون زندگی به باد رفت حیف.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

متاسفانه الان که دیگه بعد ۱۰ سال قبول کرده بره مشاور خانوادم به هیچ وجه راضی نمیشن اونم لج کرد اومد ...

ی فرصت میدادی بخاطر بچتون البته خانواده ات هم حق دارن اگه درست بشو بودن تا حالا درست شده بودن،عزیزم درکت میکنم منم بچمو چن ماهه ندیدم اکثرا با باباشه 

اگه میتونی حضانت بچتو بگیر مهرتو ببخش البته اگه شاغلی

ی فرصت میدادی بخاطر بچتون البته خانواده ات هم حق دارن اگه درست بشو بودن تا حالا درست شده بودن،عزیزم ...

شماهم دارین جدامیشین؟ 

نه متاسفانه شاغل نیستم و خانوادمم وضع مالی جالبی ندارن تازشم بخاطر لجبازیم که شده بچه رو بهم نمیدن این ۸ روزم جوابمو نمیدن باپسرم حرف بزنم

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

همسر سابقم این جور بود و دلیلش هم می دونستم خودش اهل هیچ کاری نبود دقت کردم ببینم خودش این جوره که ا ...

عزیزم ناراحت شدم ان شاءالله از این ب بعد زندگیتون تو عشق و آرامش سپری بشه،دوسش داشتین؟

شماهم دارین جدامیشین؟ نه متاسفانه شاغل نیستم و خانوادمم وضع مالی جالبی ندارن تازشم بخاطر لجبازیم که ...

بله دوساله جدا از هم هستیم،احتمالا با بچه تحت فشار میخوان بذارن ک برگردی ب زندگیت

خودت سبک سنگین کن از مشاور کمک بگیر

2810