2777
2789
هم به دوسداشتن هم وفاداری بهش کلا مثلا بیرون رفتنی نگاه نکرده بزور میگفت کردی یا اگه بیرون ی زنو مید ...

بچه دارید از مشاور کمک بگیرید حتما شاید حل شدنی باشه مشکلتون...با دارو یا چیزی کنترل بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
مگه چیکار میکردن؟

مثلا یه بار با حالت عصبانی برگشت گفت چرا اینو تو اینستا فالو کردی؟!!

گفتم کیو؟! عکس یه پسرو نشونم داد

رفتم تو اینستام نگا کردم دیدم یه اقای جوونه که هنرمنده و کلی فالوور هم داره! میگفت حتما میشناسیش!

بعد رفته بودیم مغازه داشت یه لباسی میخرید. گفت تو با مغازه داره شماره رد و بدل کردی وقتی من تو اتاق پرو بودم! چون لحن خداحافظ گفتنت به مغازه داره یه جور خاصی بود!

یکیو میشناسم نتونست کنار بیاد جداشد

همه زندگیشم میدونم ، خیلی بد بود همش ناراحت بودن و دعوا داشتن

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

با یکی به قصد اردواج آشنا داشتیم میشدیمپولدارسیتیزن امریکاخوشتیپخوش قیافهبسیار چرب زبون و عاشق پیشهخ ...

اگه دختری سرو گوشش نجنبه هیچ مشکلی پیش نمیاد باهاشون 

... .و امـا نیـمه شبـى مـن خواهـم رفـت از دنـيايى كه مـال مـن نيسـت از زمـينى كـه مـرا بيهـوده بـدان بسـته انـد!️ 💔

من خودم پارانوييد شدم 

از وقتى اومدم نى نى سايت 

يعنى دارم روانى ميشم 

شوهرم هر كار كنه ى تخيلى شبيه نى نى سايتيا ميبافم 

اينجا هم در مورد روابط همسرشون با مردا و هم با زنا خيال بافى ميكنن 

والا شوهرم با دوستاى مردش هم باشه شك دارم 

البته شوهرم خدا رو شكر خوبه من خل واقعى شدم 

همش بهش گير ميدم فكر كنم طلاقم بده 

ميگه ى جى پى اس به من وصل كن راحت بشى 

بچه دارید از مشاور کمک بگیرید حتما شاید حل شدنی باشه مشکلتون...با دارو یا چیزی کنترل بشه

متاسفانه الان که دیگه بعد ۱۰ سال قبول کرده بره مشاور خانوادم به هیچ وجه راضی نمیشن اونم لج کرد اومد بچه رو برد الان پسرمو ۸ روزه که ندیدم دارم دق میکنم برام دعاکن توروخدا

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

مثلا یه بار با حالت عصبانی برگشت گفت چرا اینو تو اینستا فالو کردی؟!!گفتم کیو؟! عکس یه پسرو نشونم داد ...

شما که میدیدی حساسه با اقایون سنگین تر برخورد میکردی که اونم فکر بد نکنه

... .و امـا نیـمه شبـى مـن خواهـم رفـت از دنـيايى كه مـال مـن نيسـت از زمـينى كـه مـرا بيهـوده بـدان بسـته انـد!️ 💔

2810