2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
چ رفتارایی داشته؟

کلا شکاکی بیش از حد ، یهو از کوره در میرفت نمیدونست داره چیکار میكنه کتکش اینا میزد بعد یهو بغلش میکرد عین فیلم ملی و راه های نرفته ای 

بعد خیلیم زرنگ بود طرف اعتماد به نفس ایناشو گرفته بود

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

با یکی به قصد اردواج آشنا داشتیم میشدیم

پولدار

سیتیزن امریکا

خوشتیپ

خوش قیافه

بسیار چرب زبون و عاشق پیشه

خوب پول خرج میکرد. کادو، رستورانای گرون، دسته گل...

ولی از ماه دوم ارتباط فهمیدم که پارانوئیده

فقط و فقط یه ماه دیگه تونستم دووم بیارم تو اون رابطه

الان بعد از چند سال هنوزم یادم میفته تن و بدنم یخ میکنه

استخوانام میلرزه

خدا نصیب کسی نکنه آخرش جدایی هست چون درست نمیشن

دوستم عاشق همچین شخصی شده البته ما احتمال میدیم این اختلال رو داشته باشه رو رفت و آمد ب بیرون بازار خیلی حساسه و خیلی از حرفاشو باور نمیکنه حتی میگه دوسم نداری با اینکه دوستم واقعا دوسش داره

ایشالا مشکلتون حل بشه طلاق با بچه خیلی سخته،ب چی شک داشتن ب دوست داشتنتون یا وفاداری بهش؟

هم به دوسداشتن هم وفاداری بهش کلا مثلا بیرون رفتنی نگاه نکرده بزور میگفت کردی یا اگه بیرون ی زنو میدید که نگاه مرد میکنه میگفت همه زنا مثل همنن همشون کثیفن چون اون نگاه کرده تو هم نگاه میکنی پس همش میگفت از کجا بدونم مجردی با کسی نبودی و....

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

دوستم عاشق همچین شخصی شده البته ما احتمال میدیم این اختلال رو داشته باشه رو رفت و آمد ب بیرون بازار ...

خب دیگ ب دوستت بگو باهاش بهم بزنه پسره از حالا داره اذیتش میکنه دیگ توی زندگی میخواد چ کنه

2810